Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok: járnátok olyan fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: járnátok olyan fiúval akinek nincs meg a 8 általánosa? F/24

Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 13:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Hát teljesen mindegy, hogy miért züllött az illető vagy hogy miért buta, .... ha az, akkor nekem nem kell. Sajnálom, ha családi gondjai voltak, de attól még nem fogok vele összejönni, ha normálatlan...
2014. szept. 4. 14:41
 12/21 A kérdező kommentje:
Imádom a fiatal puncikat akkor is, mindet meg raknám és sorba jönnének a köjkök.
2014. szept. 4. 14:47
 13/21 anonim ***** válasza:
73%

" nem fogok vele összejönni, ha normálatlan..." így mindjárt más :)

Kérdező: ne égesd magad inkább, bölcsebb lennél ha most nem szólaltál volna meg........

2014. szept. 4. 15:00
 14/21 anonim ***** válasza:
47%
Tehat en egy erteketlen ember vagyok mert nincs es nem is lesz diplomam? 11 Osztalyom van es egy munkaugyis szakmam es 2 targybol van erettsegim foldrajz illetve tortenelem. Az is lehet nem akarom befejezni az erettsegit mert nincs idom se kedvem hozza. 3 muszakba dolgozok egy gyarban Bp-en havi 100-140 ezer ft-é! Alberletbe lakom egy haverommal. Tehat akkor eselytelen a parkapcsolat nekem lanyok? Leneztek engem ? 26 f
2014. szept. 4. 15:09
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

NEM, ha sértő, ha nem, és a 14-essel se

23L

2014. szept. 4. 15:16
 16/21 anonim ***** válasza:
50%
Szoval akkor nem vagyok ember es sik hulye vagyok? XD Le is vagyok nezve? :D Aztan ne, hogy az legyen es meggazdagszom! :D Amugy nalunk epp a kolegam annak diplomaja van es gyari melos! :D ennyit a fosulirol.
2014. szept. 4. 15:19
 17/21 anonim ***** válasza:
49%

"Az is lehet nem akarom befejezni az erettsegit mert nincs idom se kedvem hozza. 3 muszakba dolgozok egy gyarban Bp-en havi 100-140 ezer ft-é!"

És még bunkó is vagy azt ne hagyd ki.

2014. szept. 4. 15:32
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
nem, biztos nem vagy erteketlen. de nekem nem kellenel. ennyi
2014. szept. 4. 15:59
 19/21 anonim ***** válasza:
66%
Miert is vagyok bunko? Mert nem akarok kehet le erettswgizni? Nekem olyan csaj nem is kellene aki iskolai vegzettseg alapjan keres partnert.... de ki, hogy gondolkodik!
2014. szept. 4. 16:03
 20/21 anonim ***** válasza:
53%
Akkora alpári paraszt vagy, hogy bicskával eszed a fagyit! Nálad tényleg nem a végzettség, hanem a kultúra hiánya a kizáró ok. Viszont aki ilyen közegben van, annak fel se tűnik, hogy mekkora egy sutyerák.
2014. szept. 5. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!