Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a "vagdosom magam" őrület?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a "vagdosom magam" őrület?

Figyelt kérdés

Látom a kérdések között, hogy rengetegen írják (tizenévesek), hogy vagdossák magukat (???).

Viszont nem azt teszik föl kérdésként, hogy "azt hiszem beteg vagyok, hova forduljak", hanem inkább azt, hogy ki járna olyan lánnyal/fiúval, aki vagdossa magát.

Magyarul úgy van beállítva, mintha ez a világ leg természertesebb dolga lenne; sőt, kifejezetten olyan stílusban kérdeknek mintha kb azt kérdenék, járnátok-e felnyírt hajú lánnyal. A fentiekből én arra következtetek, hogy ez valami "h@lyegyerekek divatja". Most épp nem a felnyírt haj, hanem a vagdosás a divat. Rosszul látom? Mit gondoltok erről?

Mióta menő a tiniknél a vagdosás?

2014. szept. 20. 22:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
52%
sajna ez a divat, több ismerősöm is csinálja :P
2014. szept. 20. 22:12
 2/25 anonim ***** válasza:
70%
Remélem az ilyen kis elmerottyantak, most olvassák és egy életre megjegyzik: ne keresztbe, hanem párhuzamosan az ereiddel; gyorsabb, hatékonyabb, garantáltabb eredmény!
2014. szept. 20. 22:12
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem divat ez betegség amit kezelni kell.
2014. szept. 20. 22:17
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

ez kb ugyanaz a jelenség,mint a sokáig ketrecben tartott kutya aki kirágja a saját bőrét,kárt tesz magában.

"nem figyelnek rám,mert nem vagyok figyelemre méltó,ezért kiszabom a büntetésem"

elidegenedett,depressziós egyének ezek.

2014. szept. 20. 22:17
 5/25 anonim ***** válasza:
77%

"Valami múlik és valami örök"

/Ossian - Miénk a pálya/

2014. szept. 20. 22:18
 6/25 anonim ***** válasza:
74%

Bocsi de nem mindenki divatból csinálja.

Bár sokan tényleg azért csinálják, hogy utánna mutogassák és menözzenek vele. Aki meg azért csinálja mert tényleg van rá oka az takargatja. (tapaztalat :( )

16/L

2014. szept. 20. 22:20
 7/25 A kérdező kommentje:

Persze, értem, hogy alapvetően ez egy betegség. (Az egyik válaszra reagálok ezzel).

De mivel nem fertőző betegség, már elnézést, de azt igen nehezen hiszem, hogy egyszerre tör ki betegség a tinik tucatjain. Nyilván van köztük aki valóban beteg (pszichésen), de élek a gyanúval, hogy a nagyrészük divatozik, menőzik ezzel... Szerintem azt hiszik, hogy ez belefér, ez hozzá tartozik a cool léthez. Vagy nem tudom...

2014. szept. 20. 22:22
 8/25 A kérdező kommentje:

Én egyébként ezt azért elég elgondolkodtatónak és ijesztőnek tartom. Nyilván mi is furák voltunk tiniként, de azért az nem volt divat, hogy kárt tegyünk magunkban fizikai fájdalmat okozva, és maradandó hegeket szerezve.

Mi legfeljebb berúgtunk az osztálykiránduláson:-)

2014. szept. 20. 22:25
 9/25 anonim ***** válasza:
90%

nem értik meg őket,egyedül érzik magukat,magányosak.

elveszett lelkek.

nem divat ez,bár van szépsége ez igaz.

2014. szept. 20. 22:29
 10/25 TallandThin Boy ***** válasza:
68%
Vagdossák csak, legalább pár hülyével kevesebb lesz. Sok kicsi sokra megy.
2014. szept. 20. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!