Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a kövér nő őrület? Mitől jobbak azok mint a karcsú lányok? Csak a külsőre vagyok kíváncsi, hagyjuk a "jobb a lelke"szöveget.
Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 12:47
1/32 anonim válasza:
sztem bőven van mind2 típusú lánynak rajongó tábora. csak annak a lánynak nincs pasija aki nem is akar f23
2/32 Noriko. válasza:
Egyik sem jobb, mint a másik, mindenkinek más jön be. Lehet azért szeretik sokan a kövéreket, mert már vágynak a változatosságra és unják, hogy mindenki ropi akar lenni, mert az a divat.
3/32 anonim válasza:
Kit nevezünk kövérnek?
A modell alkatú csontkollekció, a normális női domborulatok, és van a kövér, ami egyértelműen sok hájt takar.
Manapság szokás kövérnek titulálni olyanokat, akiket a legtöbb férfi bőven a normálisba sorol.
A csontkollekciókat kevesen szeretik, és az igazi kövéreket is. A nagy többség a kettő között szereti.
4/32 anonim válasza:
Egyáltalán nem jobbak a kövérek. Ezt meg honnan szedted? :D 23/F
5/32 anonim válasza:
Nem tudom ezt honnan szedted,de szerintem nincs így! Sőt míg a férfiak azt mondják,akár itt az oldalon is,hogy a kicsit teltebb,van rajta mit fogni típust szeretik,az életben meg a dekoratív vékonyabbakra buknak! És ez tapasztalat!!!
6/32 anonim válasza:
A dekorativ vékony nem anorexiást takar :)
A formás popó pont h. "van mit rajta fogni" kategória :)
7/32 A kérdező kommentje:
Pont ez az! Hogy már a duci normális lett. Rossz látni:(((
2013. dec. 9. 13:26
8/32 anonim válasza:
A normális női test k. nem duci....
9/32 A kérdező kommentje:
Nagyot csalódtam a magyar férfiakban:( én 173 cm vagyok és 60 kg, nekem már ez sok egy kicsit, látszik is rajtam. Szerintem szomorú:(
2013. dec. 9. 13:32
10/32 anonim válasza:
Értsd: a modellek kórosan soványak. Egy átlagos hétköznapi nőt nevezek normális alkatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!