Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a kövér nő őrület?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a kövér nő őrület? Mitől jobbak azok mint a karcsú lányok? Csak a külsőre vagyok kíváncsi, hagyjuk a "jobb a lelke"szöveget.

Figyelt kérdés

2013. dec. 9. 12:47
1 2 3 4
 11/32 Noriko. válasza:
100%

Én is csalódott vagyok, hogy ilyen világot élünk : 173 cm-hez hol sok a 60 kg? Bőven ideális. Én 171 cm/51 kg vagyok és úgy nézek ki, mint egy rákos beteg. Minden férfi azt mondta, aki látott, hogy legalább 5-6 kg rám férne.

Szerintem sem szép, ha valaki csupa csont és bőr ahelyett, hogy nőies, formás lenne. Szeretnék is hízni, de betegség miatt nem tudok.

Egyszerűen nem értem, hogy mi szép van egyeseknek abban, ha valakin semmi fognivaló a csontján kívül. Hogy lehet ilyen hülyeség divat?

2013. dec. 9. 13:38
 12/32 anonim ***** válasza:

Én 60 kg alatti nővel szóva sem állok.

Viccet félretéve nem az a normális, hogy.semmi felesleg nincs egy nőn.

Ez csak mostanság divat.Én sem tartom normálisnak, hogy kilàzszik minden csontja.

A nőiesen telt, formás (nem kövés, nen erősen molett) nőnél szerintem nincs szebb. Szép fenék, mell...

2013. dec. 9. 13:50
 13/32 anonim ***** válasza:

Mit kell azon lovagolni, hogy ki hány kg? Mert ha valaki mondjuk sovány, duci, anorexiás vagy kövér, már szeretni se kell? Az más kérdés, hogy ki mit kedvel. Én sem kezdek mutogatni, hogy pasik mit esztek a soványokon és a többi...

Az meg, hogy kinek milyen a lelke, nincs a homlokára vagy a mérlegen mutatott számokra írva. Senkit sem kéne megsérteni/elbizonytalanítani a kinézetével kapcsolatban. Ha valaki jól érzi magát a bőrében, vagy örülj neki, vagy hagyd, ne rontsd el a lelkét.

Keress olyan fiút, aki a soványakat szereti. Mi meg majd keresünk olyat, aki a kicsit domoborúbbakat kedveli. Nem kell ezen kiakadni.

Ui: azért az egészségedet ne veszélyeztesd a fogyással.

2013. dec. 9. 13:51
 14/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, régen a középkorban és előtte is a ducik voltak a szépségideál, mivel az emberek többsége éhezett, sovány volt. Most, a nyugati kultúrában a sovány a divat, mivel az emberek már nem éheznek. De az arab és afrikai népeknél a mai napig a duci az ideál, mivel az arra utal, hogy az illető jól él, és sok gyereket képes kihordani és megszülni.

Én nem foglalkozom azzal, hogy jelenleg a média mit tart ideálnak, mert egy nagy hülyeség. Szerintem te se foglalkozz vele, ne sanyargasd magadat, mert a végén baj lesz belőle. Élj kiegyensúlyozottan, boldogan. Ez a lényeg. Önmagadnak felelj meg, ne másoknak. 21/L (171cm, 66kg)

2013. dec. 9. 14:03
 15/32 anonim ***** válasza:
14. pl kifejezetten szépen nőies alkat lehet.
2013. dec. 9. 14:05
 16/32 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon beteg...akkor hány kilo lenne nekem az ideál? 15-20 kiló??:((
2013. dec. 9. 14:06
 17/32 anonim ***** válasza:
Hány centi is vagy? :)
2013. dec. 9. 14:07
 18/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, te vagy beteg! A testképzavar mentális betegség... mint a táplálkozási zavar is. Akkor én ki se írom, milyen magas és hány kiló vagyok, mert elmész zsírleszívásra...
2013. dec. 9. 14:09
 19/32 A kérdező kommentje:

173 centi vagyok.

Tudtok linkelni képeket az ideális alakról? Remélem csak én értem félre amiket olvasok:D

2013. dec. 9. 14:11
 20/32 anonim ***** válasza:

#14 vagyok. 15, örülök, hogy tetszik. ;)

Kérdező: Nem létezik olyan, hogy ideális alkat. Ez egyénfüggő, mindenkinek más az ideálja.

2013. dec. 9. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!