Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a kövér nő őrület?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a kövér nő őrület? Mitől jobbak azok mint a karcsú lányok? Csak a külsőre vagyok kíváncsi, hagyjuk a "jobb a lelke"szöveget.

Figyelt kérdés

2013. dec. 9. 12:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
21%

A 173 centihez 60 kiló körül ideális. De 70-ig jó vagy.

[link]

Ez legyen az alsó határ

[link]

Ez pedig a felső

2013. dec. 9. 14:17
 22/32 A kérdező kommentje:
Aaahhh, ez teljesen jó! Hasonló alakom van nekem is, de inkább kicsit ehm...többnek nézek ki! Szerintwm ez az alkat a normális, de én azt hittem sokkal ducibb a 60 kilo! Ha a mai pasik hasonlóra "buknak" akkor jó:))
2013. dec. 9. 14:35
 23/32 anonim ***** válasza:
Mióta lett az normális? Érdekes, hogy csak ezen az oldalon lehet ilyen ökörségeket olvasni. Munkám során naponta 50-100 ember fordul meg nálunk érdekes h alig van köztük olyan aki dagibb vagy húsosabb lenne.
2013. dec. 9. 14:36
 24/32 anonim ***** válasza:

Èn a felső határnál.egy.kicsit teltebbet is.elfogadok, bejön.

De az alsó határ, illetve vékonyabb lányok nem jönnek.be.

25/32 anonim ***** válasza:
Igen, ez a jellemző a pasikra, illetve a kettő közötti spektrum :)
 26/32 anonim ***** válasza:
A rendelőben, gyakorlaton nálunk sem egy ember fordul meg a kórházban, és igenis normális. Sokan vannak minden testalkatból.
2013. dec. 9. 14:39
 27/32 anonim ***** válasza:

Hogy tisztázzuk: egy felnőtt, "ivarérett", nő, aki normálisan, egészségesen táplálkozik, nem extra alacsony és 38-40-es méretet hord nem kövér, hanem teljesen normális testalkatú.

A kövérek pl. ők:

[link]

Az ilyen súlycsoport is tetszik valakinek, de azért nem ők a férfiak legnagyobb százalékának az ideáljai. Akkor most hol beszélünk kövér nő őrületről?

(Persze ha jól érzik magukat a bőrükben, ez is az ő dolguk, nem azért raktam ki, hogy megszóljam ezt az alkatot)

2013. dec. 9. 15:37
 28/32 anonim ***** válasza:

Most komolyaan, csak én unom, hogy naponta 10-en megkérdezik?

Nem lehet általánosítani. Van akinek az egyik jön be, van akinek a másik, és ez változhat is. Igen változhat.

Van egy ismerősöm, akinek mindig KÖVÉR! barátnői voltak, ezek jöttek be neki ( a srác, magas, sportos, jól néz ki, jó állása van, jó stílusa, stb...) mst mégis egy vékony csaj a barátnője.

És ismerek olyat is, aki mindig mondta, hogy csakis a vékony, bombanők jönnek be neki, és most egy elléggé nagydarab( olyan 120 kg körüli) nővel jár. A srác focista, magára adó ember (csak azért írom, mert mint tudjuk ők eléggé finnyásak)

Nincs ilyen, hogy kinek mi jön be. Ezt el kellene felejteni. Ennyi erővel meg lehetne kérdezni minden nap, hogy ha nekem testi fogyatékosságom van, akkor sose lesz pasim?

NEM! Ez nem így működik. FOGJÁTOK MÁR FEL!!!!!!

Bocs, de már rohadtul unom ezt. Legyetek már felnőttek. És ha nem tetszetek saját magatoknak, akkor változtassatok rajta! Ennyi az egész!!!!!!

22/L

2013. dec. 9. 17:34
 29/32 anonim ***** válasza:
28-as. Ne legyél ideges. Nyugi! Ne húzd fel magad ilyeneken. Inkább menj egyél valamit. Biztos már korog a gyomrod.
2013. dec. 9. 17:38
 30/32 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen ember/helyzet/kor függő hogy kinek mi tetszik:) Nekem pl.: elég rég óta a duci, molett, kövér, ki hogy nevezi csajok tetszenek, ezen nem tudok változtatni 19/F
2013. dec. 9. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!