Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akik egy 16-17/4 körüli méretet előnyben reszesitenének egy nagyobb pl 19+ /4,5+ mérettel szemben? Van olyan aki annyira szűk adottsagokkal rendelkezik, hogy nem is öröm számára a nagyobb?
Kerlek testalkatod írjatok és azt h nagysàgrendileg mennyi "kapcsolat" alapján mondjátok a véleményeteket?
Köszönöm
Szerintem nem kell ahhoz különlegesen szűknek lenni, hogy egy nagyobb fájdalmat okozzon. Egy teljesen átlagos, normál adottságokkal rendelkező nőnek általában fáj, vagy kényelmetlen a 20 cm-es. Egyébként meg a hüvely tágul, szűkül, szóval sokat tud alkalmazkodni.
Nekem személy szerint is a normál, közepes a legjobb, az nem kényelmetlen semmilyen helyzetben sem.
A vastagság mondjuk számít, mert egy nagyon vékonyat azért nem lehet úgy érezni. De nem mértem le, hogy ez mit jelent :D Csak ne legyen extrém vékony.
Az a 4 cm nem tudom, hogy jött ki. Az körben a kerülete? Mert az elég kicsinek tűnik. Vagy máshogy kell mérni? Na, nem tudom, mondom, még sose mértem le senkiét sem :D
Hát figyelj, ha a nagy kényelmetlen és fáj, akkor egyértelmű, hogy a közepes, normál méretűvel a legjobb, nem? :)
Van olyan barátnőm, aki direkt a nagyért van oda. Mondjuk szokta is mesélni, hogy itt fáj, ott fáj.
De a legtöbben az átlagos, semmilyen irányba nem extrém méreteket szeretik.
Neked mi a megfelelő amennyiben ez számokban kifejezhető?
És a nagy kedvelő barátnődnek?
Nekem nincs nagy tapasztalatom, csak egy kapcsolat, de az már 5. éves. Ő kb. 13 cm hosszúságú, tehát az átlag alsó kategóriája, vastagságról fogalmam sincs, de teljesen megfelelő nekem ez a méret. Így is elő-előfordul néha, hogy kicsit fájdalmat okoz, pl. kutyapózban ugyanúgy el tudja érni a méhszájamat, vagy néha én csak lassabban tágulok rá, és akkor eleinte egy kicsit kellemetlen. Az ő elmondása alapján én átlagos paraméterekkel rendelkezem, tehát nem vagyok szűkebb az átlagnál. Azt hiszem, egy az övénél lényegesen nagyobb méret - és a 16-17 már azért az - könnyen lehet, hogy okozna kellemetlenséget, úgyhogy én szerintem tipikusan az a nő vagyok, akinek az átlagméret kell, ami tudtommal 13-15 között mozog.
Egyébként 165 centi magas vagyok, átlagos testalkattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!