Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves létemre a legkisebb kosárméret is nagy nekem, mit tudnék velük kezdeni, hogy legalább nagyon kicit is nagyobb legyen?
hát nem sokat tehetsz ...
max OEP-re csináltasd meg
pszichológiai vizsgálat kell előtte! járj utána
és lehetőleg nem akarj óriás dudát ! valszeg az nem állna jól
Egyél többet, de sportolj is mellette. Valahova menni fog a plusz zsír, cukor.
Az önbizalmadon viszont ez ne változtasson, sokaknak az ilyen 'cici' tetszik.
Három dolgot tehetsz:
1, elfogadod
2, gyűjtögetsz és megcsináltatod
3, ha hízol, akkor oda is menni fog, ez biztos.
De én az elfogadást javaslom, elhiszem, hogy nehéz. De nekem van egy barátnőm, akinek szintén éppen csak, hogy jó a legkisebb melltartó, és olyan pasija van, most már 6 éve, hogy bárki megirigyelné! Szóval fel a fejjel, nem ezen múlik!
Hidd el, lesz olyan, aki imádni fogja úgy ahogy van!
Vannak nők, akiknek túl nagy, vagy a köldöke felé kandikál, pedig esetleg még nem is szült, van akiknek csőmelle van. És hidd el, mindenki megtalálja azt az embert, sőt egy életben általában többször is találunk olyat, aki nem csak elfogad minket, hanem úgy szeretnek ahogy vagyunk. A férfiaknak is vannak hibáik, és őket meg mi szeretjük! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!