Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éves gyereknek nagyobb a szerszáma mint nekem, lehetséges ez? (Tovább lent! )
Sziasztok!
Először is leszeretném szögezni, hogy nem kérek semmilyen beszólást meg semmit.
Szóval, haveromnál aludtam akinek 12 éves az öccse, aztán véletlen rányitottam fürdés közben és megláttam a péniszét, hát mit ne mondjak elég nagy volt (Lankadt volt, legalább is nem állt, nem nézegettem, csak pont megláttam). Nekem elég kicsi amikor lankadt, de amikor megnő, akkor nincsen baj vele, sőt! Na de lankadtan vastagabb és nagyobb volt az övé mint nekem 20 évesen.. Ez hogy lehetséges egy 12 éves gyereknél???
Genetika.
Meg ugye két fajta pénisz van, a tiéd az egyik fajta, az övé a másik.
Van a "hús farok" és a "vér farok". A hús farok lankadtan is méretes, merevedésnél kb. másfélszeresére nő. A vér farok pedig lankadtan kicsi, viszont merevedésnél 3-4x-re is képes megnőni.
Ezért nem lehet pl. a lankadt farokból levonni, hogy mekkora mereven.
"Tehát akkor ez normális, hogy 12 éves létére ekkora?"
Mivel nem tudjuk, hogy az "ekkora" mekkora, így nem tudjuk, hogy normális -e ... Az, hogy a tiédnél nagyobb, az nem mérce, mert a tiédet sem tudjuk :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!