Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különlegescsajszi kérdése:

Ezt most mire véljem?

Figyelt kérdés
A párom ma volt ruhaboltba,és tudtam,hogy mit vett,mivel láttam. De amit vett,(és amin meglepődtem) azt nem,majd nemsokkal később vettem észre.. Vett egy kisbaba alsó harisnya nadrágot! Ezt most mire vegyem,csak nem.. Gyereket akar ??? Valaki volt már így,més végül mi lett ?? Előre is köszi.
2014. szept. 17. 19:40
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*és* - elírtam. :D
2014. szept. 17. 19:41
 2/14 A kérdező kommentje:
Ja,és a gumi óvszer is eltűnt,amit láttam a másik szobába. /Bár azt fogalmam sincs miért húzott eddig,amikor azelőtt soha de soha nem húzott !! /
2014. szept. 17. 19:44
 3/14 A kérdező kommentje:
Szerintem fogta,és eltette. No m1,ha gyereket akar,és ha nagyon meg akarom tőle kérdezni,hogy "Mi ez?",akkor úgyis megtezsem,és megmondom Neki,hogy: "Figyelj,ha babát szeretnél,akkor én állok elébe,csak szólj!"
2014. szept. 17. 19:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát nem hinném, hogy így akarná tudatni, egy kis harisnyával. Miért nem kérdezed meg? Nekem az ilyen kapcsolatok olyan furák, én simán rákérdeztem volna már rég.Komolyan együtt vagytok és te itt kérdezed meg?
2014. szept. 17. 19:46
 5/14 anonim ***** válasza:
37%

"RuhaboltBAN" volt

Hol? -ban, -ben

Hová? -ba, -be

És ha rokon gyereknek vette?

2014. szept. 17. 19:48
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Erre kérdezz rá mihamarabb, különben saját magadat szivatod fölöslegesen. Lehet valami tök egyszerű magyarázata van a dolognak. Lehet valakinek megígérte hogy vesz egyet mert felétek van ilyen bolt. Vagy buliban nyuszinak öltöznek és a fejükre kitömött harisnyanadrágot húznak, és csak ekkora tapsifülekben gondolkodik... vagy lehet bármi amire te nem is gondolsz.
2014. szept. 17. 19:52
 7/14 A kérdező kommentje:

19:48! Nem,nem rokon gyereknek vette,nem is szokott!

Ja,-és nem kell kioktatni,ugyanis ötös voltam helyesírásból,csak most siettem!

2014. szept. 17. 20:01
 8/14 A kérdező kommentje:
19:52 :) Amúgy meg azért is gondoltam erre a dologra,mert már benne lenne a korban,33 éves ! Meg az a kis harisnya.. Bocsi,de nem is tud az ember másra gondolni !!
2014. szept. 17. 20:03
 9/14 *Victorique* ***** válasza:
100%

Szerintem a pasik nem ennyire bonyolultak. Ha gyereket akarnak akkor eléd állnak és megmondják. Meg akkor már kiscipőt szoktak venni, nem harisnyát.

De miért nem kérdezel rá, ha már úgyis megláttad?

2014. szept. 17. 20:20
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát én ismerem a férfiakat,nekem nem kell bemutatni! M1,nem lényeges..
2014. szept. 17. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!