Mire véljem, mit lehet szólni ahhoz, ha a párod LAZÁN bevágja, hogy el tudja képzelni rólad, hogy félrelépsz?
én épp terhesen első hónapokban voltam és arról beszélgettünk mi lenne ha most jönne be neki a munka irdatlan messze és ott lenne vagy fél évig, erre reagálta le amit a kérdésben írtam, és mosolyogva a szemembe legnagyobb lazasággal, hogy ezt simán elképzeli rólam.
ebből nekem az jött le, így van velem a párom, hogy egy ilyen nőnek néz.. hogy egy r*banccal van együtt. és nem zavarná/ nem zavarja...
komolyan köpni nyelni nem tudok.
#2 ez is vicc lenne most?
amúgy a párom ezen gondolatában én abszolut nem láttam, hogy vicc lenne.
az eszebe sem jut hogy nem nagyon kellene terhesen sexelni?
amugy szerintem csak viccelt.... ha nagyon lazan mondta akkor viccelt biztos.. mar miert csalnad meg ha jon a baba?? hanyadik honapban vagy?
Mar miert ne lehetne terhesen szexelni? Ha nincs megtiltva mondjuk verzes miatt akkor lehet.
(Egy 34 hetes kismama ;))
terhesen lehet szexelni
csak most ebből úgy érzem nem is komoly ez a kapcsolat
5 hónapos vagyok
meg be is jött neki a munka, nincs is velem, alig jelentkezik, mintha nem is érdekelném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!