Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyes emberek válogathatnak, hogy milyen párt is szeretnének pontosan, míg másoknak hatalmas kompromisszumokat kell kötniük, hogy ne maradjanak egyedül?
"9-es egyszer lenne olyan párod aki csak szép/helyes de belül olyan üres mint egy ping-pong labda egyből rájönnél mekkora marhaságot beszélsz.
Szidják itt az embereket milyen felületesek, de igaznak fogadják el a feltevést, hogy a jó külső automatikusan udvarolók/jelentkezők hadát jelenti valamint boldog kapcsolatot, akkor ki is a felületes?"
Nem, de mindenki többnyire a szépet, helyeset választja, legyen az akár hülye vagy bunkó... És hogy miért? Azért, mert azt hiszi, hogy majd mellette okosabb lesz, meg majd idővel tud rajta változtatni... Ám akkor jön a koppanás, mikor a hülyéből nem lesz okosabb, és a bunkó pedig nem lesz kedvesebb, sőt! Még meg is csalja az a naív delikvenst! Aztán meg megy Facebookra írogatni ki a hülye idézeteket, sírni GYK-en, meg a barátoknak, hogy őt miért "bántja" mindenki... Miért nincsenek "normális" fiúk/lányok... Aztán a normális lánynak/fiúnak pedig azt mondják, hogy "inkább barát" / "nem az esetem"!
Ha meg ilyet olvasnak GYK-n amit írok, vagy a való életben hallják ezt tőlem, akkor meg rinyálnak, hogy "miért általánosítok", meg hogy ők nem ilyenek... Tényleg?! Aztán, ha az életükből emelek ki példát a véleményemre, akkor meg csak lapítanak, és majd elsüllyednek szégyenükben...
És igen! Általánosítok, mert ma már ez az általános! Kivételek vannak, de a többség már ilyen, mint amit itt leírtam - ezért is helyénvaló már az általánosítás!
Jah, és elfogult sem vagyok, mert mind lányok, mind fiúk részéről ezt látom!
11:46-es voltam!
23/F
Ez esetben sajnállak nem lesz egyszerű életed és magadnak nehezíted meg. Ha mindenáron a rosszat akarod látni, hát egészségedre.
Nem tudom te milyen körökben forogsz az én lány ismerőseim nem postolgatnak idézeteket és persze van pár aki már koppant, a szerelemben de a többség tartós párkapcsolatban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!