Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim utálnak, mert meleg vagyok mit csináljak?!
"libsi" meg "homi"...:D
tipikus kutykurutty-infós nyelvezet:D
Egy véletlenszerűen kiválasztott ember testmagasságának valószínűségi eloszlása, az normális. Nem pedig a homoszexualitás, heteroszexualitás... vagy akár csak te..:D
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy művelődjél, fejleszd magad; mert a puszta tény, hogy heteroszexuális vagy még nem garantálja az emberiség sikeres evolúcióját. Bizony... (szerencsére nem csak te szaporodsz, hanem sajnos én nem.:D)
(Szerintem valamit félreértettél)
Amúgy meg... Valószínűleg inkább a magadfajták után nem morzsolna senki könnycseppet. Senkinek sincs szüksége magányos, gyűlölködő szerencsétlenekre.
:D Eddig tartottál...
Csak azt tudom, hogy téged még egy nő sem cumizott le. (Ezért vagy ilyen savanykás...:D)
De ne aggódj, a homárok sem fognak.. Nekik is van ízlésük. Azok sem fanyalodnak rá minden jöttment nyomorultra.:D
Na további jó szórakozást, mostantól megint egyedül.:)
Sziasztok...
Hát igazából azóta semmi nincs, nem szólnak hozzám, inkább csak levegőnek néznek, bár ez szerintem jobb is így. Úgy néz ki elköltözöm nagyszüleimhez.
És a nagyszüleid normális emberek?
Ha igen,remélem megkapják a gyámságot feletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!