Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért felháborító, ha egy férfi házias nőre vágyik?
A szüleim idejében teljesen elfogadott volt. Manapság meg ha eltartott, főzni tudó nőre vágyik valaki akkor egy szemét hímsoviniszta.
A fiatalabb lányok meg 20 éves korukig egy zacskós levest se csinálnak meg maguknak, mert mindent a seggük alá kapnak.
Az még rendben van, hogy választás van, de az otthon maradókat teljesen lenézik és azokat a férfiakat is akik ilyen régimódi lányokat preferálják.
Ennyire elburjánzott a feminizmus.
ha körbenéztél, akkor láthatod, hogy általában nincs megbecsülve az ilyen munka.
másrészt nem kell rákényszeríteni erre azt, aki másra vágyik.
a véleményem nem lehet tipikus, hiszen a sajátomat mondtam. ha szerinted kevesebb attól, hogy gondolta már más is így, akkor a vétel nálad zavaros.
minek olvassam vissza, nem én írtam.
mi ez, hogy "írtatok"? szerinted létezik egy titkos szervezet, ami csak ellened szövetkezik?
Az a baj veled, meg a hozzád hasonlókkal, h csak akkor érzed magad férfinek, ha van melletted vki, aki nálad gyengébb és kiszolgáltatottabb.
Igen, a nők manapság tanulnak, dolgoznak, talpraesettek, nagyjából mindent képesek elintézni, megcsinálni, füvet is tudnak nyírni, ismerik a számokat, tudják használni a telefont, fel tudják hívni a villanyszerelőt, ha kell. Te meg ahelyett, h próbálnál felnőni a feladathoz, h megfelelj egy modern nőnek, inkább elnyomnád őket, mert egy gyenge, semmirekellő, jellemtelen puhapöts vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!