Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért felháborító, ha egy férfi házias nőre vágyik?
A szüleim idejében teljesen elfogadott volt. Manapság meg ha eltartott, főzni tudó nőre vágyik valaki akkor egy szemét hímsoviniszta.
A fiatalabb lányok meg 20 éves korukig egy zacskós levest se csinálnak meg maguknak, mert mindent a seggük alá kapnak.
Az még rendben van, hogy választás van, de az otthon maradókat teljesen lenézik és azokat a férfiakat is akik ilyen régimódi lányokat preferálják.
Ennyire elburjánzott a feminizmus.
"nagymamim 10 órát dolgozott 1 nap és még is volt ideje főzni a családjára ! úgy hogy ez csak lustaság kérdése az egész"
És azt elárulod, hogy a pasi mire fogja, hogy ő beleszarik a háztartásba/gyereknevelésbe? Neki szabad mert férfi, neki elfogadható AZ indok, hogy "szivem, most értem haza, fáradt vagyok" DE egy NŐ az 10 óra után is pattanjon és csináljon meg mindent a ház körül, különben lusta... gratulálok-
Könyörgöm,miért mindig minden nőre ugyanaz vonatkozik?!
Én 18 sem vagyok,még,de már tudok egy teljes menüt összeállitani ebédre!
Nem nehéz megtanulni ha van akinek segitenek,vagy ezt tanulta.
Vannak mai kis libák akik semmit nem tudnak megcsinálni és undorodnak ha valamivel összepiszkolják a kezüket,de nagyon sokan nem ilyenek!
Arany bogaram, egyáltalán nem felháborító. Jogod van hozzá.
Az a felháborító, hogy ilyen ostoba módon kívánod provokálni azokat, akik tényleg értenek a politikához. Ne tedd, mert ráfázol. :)
Liliomnak igaza van,nem nagy dolog megfőzni ezt azt,nem tudom melyik beképzelt nő akar úgy kapcsolatot,komoly kapcsolatot gyengébbek kedvéért,(mert az akad) nem megkúrni csak mert akkor leszrom h tud e,főzni ,akkor csak én "főzök"
de elvárják, hogy hosszútávban gondolkodj olyan nőkről akik egy kenyeret nem tudnak megkenni,hát magas fa rövid kötél :D vicc kategória....Előbb kezdje képzeni magát mindenki aki nem tette meg,aztán lehet jövőről beszélgetni...ez lenne az alap.
Igen, ez így teljesen rendben van. Azt hittem, hogy "munkamegosztás" címén arról beszélsz, hogy a férfi dolgozik, a nő meg otthon robotol, ami persze nagyon kevés férfi szemében számít igazi munkának és jól a fejéhez is vágják veszekedéskor...
De attól még nem kellene GYPsezni...Szerintem én sem sértegettelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!