Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért felháborító, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért felháborító, ha egy férfi házias nőre vágyik?

Figyelt kérdés

A szüleim idejében teljesen elfogadott volt. Manapság meg ha eltartott, főzni tudó nőre vágyik valaki akkor egy szemét hímsoviniszta.

A fiatalabb lányok meg 20 éves korukig egy zacskós levest se csinálnak meg maguknak, mert mindent a seggük alá kapnak.

Az még rendben van, hogy választás van, de az otthon maradókat teljesen lenézik és azokat a férfiakat is akik ilyen régimódi lányokat preferálják.

Ennyire elburjánzott a feminizmus.

2014. szept. 12. 20:18
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
78%

Ööö, gyerekek, valaki rühell főzni...

és szerény véleményem szerint nem ettől lesz szar alak.

2014. szept. 12. 20:49
 22/54 anonim ***** válasza:
bocsánatot kérek!
2014. szept. 12. 20:49
 23/54 A kérdező kommentje:
Tudok főzni, de a kérdés nem erről szólt. Hiába személyeskedtek, ha nem ismertek. Az ilyen válaszokkal csak engem igazoltok.
2014. szept. 12. 20:50
 24/54 anonim ***** válasza:
53%
Te belegondoltál valaha, h a mai világban mivel jár a háztartásbeliség? Miből lesz nyugdíja a nőnek? Hol szerez munkatapasztalatot, ki fogja alkalmazni, ha esetleg x év után úgy döntesz, nem tartod el tovább? Egyáltalán, tudsz te annyit keresni, hogy 2 embernek elég legyen, vagy úgy képzeled, h az asszony ki sem dugja az orrát otthonról, tehát ruhára sem kell majd költeni neki? Tényleg olyan nőre vágysz, aki annyira hül ye, h ezeket nem gondolja végig és belemegy egy ilyen kiszolgáltatott helyzetbe? Gratulálok, téged minősít!
2014. szept. 12. 20:54
 25/54 anonim ***** válasza:
73%

Miben igazolunk téged elmondanád? ...

És a feminizmus arról szól, hogy EGYENJOGÚSÁG. Nem arról, hogy innentől kezdve a nők elvárják, hogy a férfi csinálja a házimunkát és csakis ő. Nem átvenni akarjuk a "hatalmat" hanem egyenlőséget...Utálok főzni, nem is tudok, jó ha egy spagettit megtudok csinálni vagy egy rántottát. Nem hinném, hogy azért mert nő vagyok, annak kellene lenni mostantól az életcélomnak, hogy szakácsot faragjak magamból, mivel "milyen normális férfi néz rá ILYEN nőre, aki nem tud főzni"...

Egyetértek a 21-essel. Nem leszek ettől szar alak...És még vega is vagyok, én aztán nem fogom a husikat főzögetni neki, ha azt akar enni, akkor megcsinálja szépen magának, ugyanúgy, ahogy én is megcsinálom magamnak a kaját. Mindenki szépen magának. Vagy egyszer én, egyszer ő. Ennyi.

2014. szept. 12. 20:55
 26/54 anonim ***** válasza:
53%
Drága, a szüleid idejében elég volt a férfi fizetése, hogy eltartsa a családot, így a nőnek nem kellett dolgoznia. Én se tudtam 20 évesen főzni, és hogy miért? Mert tanultam és koleszos voltam!!! 23 éves koromban már tudtam főzni, képzeld meg lehet tanulni egész gyorsan, csak egy kib.szott szakácskönyv kell hozzá, meg egy csipetnyi ész, megfűszerezve egy anyukával, aki tanácsot ad, ha elakadsz. Amúgy ezzel, hogy a nőt házimunkára és otthonmaradásra kényszeríted arra a sorsra kárhoztatod, hogy 100%-ig függjön tőled. Pl fogod magad becsajozol, otthagyod, ne adj isten elhunysz mihez kezdjen 0 tanulmánnyal, 0 munkaviszonnyal??? Semmi tapasztalata nem lenne, egy pasinak se kellene olyan nő aki nem tudja eltartani magát se. Utcára kerülne...
2014. szept. 12. 20:55
 27/54 A kérdező kommentje:
A fizetésem több, mint elég. A főzés meg csak egy kisebb része a dolognak, igazából az zavar, hogy a nemek közti különbségek eltűnnek. Lehessen választani de ahogy régen az volt az elfogadott hogy a nő nem jár egyetemre, most pont az, hogy járjon és utána karrierista legyen. Szülni meg ráér 35 évesen utána beviszi bölcsődébe a gyereket és kész, miközben ez nem normális.
2014. szept. 12. 21:06
 28/54 anonim ***** válasza:
70%
Hát igen, manapság a nőknek is vannak jogaik! Eldönhetik mit akarnak, Tanulhatnak, dolgozhatnak, élvezhetik az életet, nem kell cselédkedniük, eltűrni, h a férjük amikor olyanja van, megerőszakolja őket és potyogtatni feleslegesen a gyerekeket, akik között egy életerős fiú örökös kell, h legyen, mert amelyik asszonyállat nem tud fiút szülni, az értektelen, 2 kecskét nem kapsz érte a piacon, igaz? Borzalom ami a mai világban folyik, kéremszépen!
2014. szept. 12. 21:12
 29/54 anonim ***** válasza:
66%

Te is otthon maradhatsz a gyerekkel, a nő meg majd dolgozik.

Jaaaa, hogy te nem akarsz otthon unatkozni? De a feleségedtől azért elvárnád, mert az a "normális" ...Nőlj fel és nézz szét a világban. Szerencsére már nem vagyunk rabszolgák, mint 100 éve. És az isten mentsen meg egy olyan pasitól mint amilyen te vagy.

2014. szept. 12. 21:13
 30/54 A kérdező kommentje:
Ugye, hogy felháborodtok. Megmondjátok más nőknek/lányoknak, hogy az a helyes hozzáállás, ami a tiétek. A férfi nem lehet domináns és nem lehet családfő, a mostani csodálatos liberális katyvaszba már mindent meg kell osztani. Gondolom a ház körüli javításokat is szívesen elvégzitek. És aztán felcsatólhatóval meg is dugjátok a barátotokat, mert úgy igazságos...
2014. szept. 12. 21:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!