Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudhatom meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatom meg, hogy tényleg szeret-e. Interneten keresztül? SOS

Figyelt kérdés
Lány vagyok :) és van egy szerelmem akit a netről ismerek egy jó ideje már...de még nem találkoztunk soha...mondjuk egyszer felhívott telefonon.Ő is szeret, legalábbis sokszor mondja/írja nekem, de néha eléggé elbizonytalanodom abba, hogy vajon tényleg szeret-e :/ Hogyan tudhatnám meg, hogy valójában is így érez e irántam??Mit tegyek hogy "bizonyítani tudjon" felém...de azért ne olyan durván stb...csak hogy így neten esetleg lehetne e csinálni ezzel a dologgal valaaamit :$ Kérlek ne jöjjetek a kötöszködésetekkel, csak a kérdésre és ahhoz fűződően válaszoljatok légyszíves.Köszönöm!!!

2014. szept. 11. 16:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nekem, nem neten :D
2014. szept. 11. 16:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Hahahaha
2014. szept. 11. 16:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Amugy egy eve ismerem....rengeteget beszelgettunk egymassal.az is kiderult h nagyon hasonlitunk nagyon sok dologban,kb ugyanazt a kajat szeretjuk,ugyanazt a filmet,ugyanazt tesszuk szinte minden nap :) azt h nem annyira ismerem , azt ugy eretettem h nemsok ideje.... amugy meg segitseget kernek azon kivul hogy talalkozzunk!!!! ezzel tisztaban vagyok....o is akarja...en is akarom..de ez nem megy egy pillanat alatt!!!

Ha ugy van...eljon majd az ideje :) tudom :D inkabb segitsetek ne kritizaljatok h ez nem is szerelem :/ nem erre voltam kivancsi....tudtam h ugyis ezzel lesz tele az osszes komment szinte, de azert remenykedtem..tisztelet a kivetelnek, hogy kapok VALASZT a KERDESEMRE!!!!

2014. szept. 11. 17:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Figyu, ne légy kisgyerek! Mit akarsz, h neten bizonyítson? Töltsön fel youtube-ra egy videót , amiben elmondja, h mennyire szeret, amit az egész világ lát? Vagy, h gondolod h talin kívül?!

Drágám, neten mindeni azt mondd, amit a másik hallani szeretne, ezért is nem csakhogy kételyes, de hülyeség is belemenni az ilyen "kapcsolatokba". És igen! A találkozó egyszerű dolog, nem komplikált, csak te már megint ezzel akarod nyugtatni, h "mert az nem olyan egyszerű". Igen, a régi világban, mikor nem volt ennyi közlekedési eszköz na akkor nem volt egyszerű. Manapság mi akadálya felülni az 1. vonatra (amit előre eltervez, h mikor, melyik nap megy), ami Miskolcra megy? Tudod van ez a mondás: Akit érdekelsz, keres téged. Aki látni akar, talál rád időt. Aki akar téged, az megtalál. A többi csak kifogás...!

A barátom és köztem csak 20km van és aznap mikor találkoztunk volna, ő későn ért haza, szóval nyugodtan megengedhette volna magának azt a luxust, h dob egy sms-t, h majd holnap találkozunk (mert 20 km semmiség), de nem! Képes volt éjjel 12-kor kocsiba ülni fáradtan, mert ő már annyira akart velem találkozni. Szóval a te barátod szerintem csak kifogásokat keres a találkozóra, te meg mint naiv kislány eszed a mondatait...

2014. szept. 11. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!