Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudhatom meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatom meg, hogy tényleg szeret-e. Interneten keresztül? SOS

Figyelt kérdés
Lány vagyok :) és van egy szerelmem akit a netről ismerek egy jó ideje már...de még nem találkoztunk soha...mondjuk egyszer felhívott telefonon.Ő is szeret, legalábbis sokszor mondja/írja nekem, de néha eléggé elbizonytalanodom abba, hogy vajon tényleg szeret-e :/ Hogyan tudhatnám meg, hogy valójában is így érez e irántam??Mit tegyek hogy "bizonyítani tudjon" felém...de azért ne olyan durván stb...csak hogy így neten esetleg lehetne e csinálni ezzel a dologgal valaaamit :$ Kérlek ne jöjjetek a kötöszködésetekkel, csak a kérdésre és ahhoz fűződően válaszoljatok légyszíves.Köszönöm!!!

2014. szept. 11. 16:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk nálam azzal tudná ha eljönne hozzám és nem csak neten mondaná h így szeretlek-úgy szeretlek ,mert ez 0! Közben a hátad mögött ki tudja hánnyal irkod vagy hánynak csapja a szelet!
2014. szept. 11. 16:16
 2/14 anonim ***** válasza:
beszéljetek meg közösen találkozót, akkor, amikor mindkettőtöknek jó, ha belemegy szeret, ha nem, akkor félénk, vagy nem szeret eléggé
 3/14 anonim ***** válasza:
2014...webkamerán láttad már? lehet valami 42 éves fószer :D
 4/14 anonim ***** válasza:
Hogy lehet a "szerelmed" interneten keresztül? Azt sem tudod milyen a való ÉLETBEN! Vicc komolyan....
2014. szept. 11. 16:18
 5/14 A kérdező kommentje:
Akartunk találkozni...meg neki is jutott az eszébe :) csak azert annyira nagyon nem ismerjuk egymast :D meg anyum lehet kiakadna h raadasul egy "idegennel" , aki csak neki lenne idegen ,talalkoznek :) meg en miskolcon lakom, o meg b.pesten :/ de szeretnenk talizni de annyira nagyon nem jott szoba meg sztem nincs itt az ideje..még! meg még csak 15 vagyok :)
2014. szept. 11. 16:19
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez ugye vicc? Netes szerelem? WTF.
2014. szept. 11. 16:20
 7/14 A kérdező kommentje:
Kérlek ne kotoszkodjetek...ez az en dolgom....csak segitseget szeretnek kerni..baj? :$ amugy kuldott magarol sok kepet mar
2014. szept. 11. 16:20
 8/14 anonim ***** válasza:

Vele is volt már ilyen csak elköltözött Németországba. :(

15L

2014. szept. 11. 16:25
 9/14 anonim ***** válasza:

"annyira nagyon nem ismerjük egymást..."

akkor hogy mondhatod,hogy szereted?

fiatalabb koromban nekem is volt "netes szerelmem",de mostani fejjel már hülyeségnek látom.

de persze ez nem azt jelenti,hogy nem szeret.Ezt csak is úgy tudod meg,ha találkoztok.Ha nem is most,de majd idővel:) Addig meg az,ha beszélgettek nem árt.Bár a webkamerázás jó ötlet lenne,legalább látnátok egymást.

2014. szept. 11. 16:27
 10/14 anonim ***** válasza:

Ezen neten is megakadt a szemem, h szerelmesnek mondod magad kedves kis fiatal kérdező, aztán meg bevágod a mondatot, h nem nagyon ismeritek egymást.

Ez nem kötözködés, de el kell, h ábrándítsalak, h neten mindenki 180 fokban másképp viselkedik, mint a valóvilágban. Neten mindenki bátrabban kimondja amit gondol, vagy ábrándozik róla, h "Jaj ha veled lehetnék akkor ezt és ezt tenném", amit a valóságban meg sem merne lépni. Szóval, nagyon ne lovald magad bele ebbe a love storyba mert hidd el, ez nem igaz szerelem... :) Főleg, h azt írod, h nincs ideje a találkozásra, vagy h is fogalmaztál. Parancsolj! Ki is derítetted, h szeret-e vagy sem, mert ha olyannyira fontos lennél neki, akkor nem lenne olyan, h nincs ideje főleg, h nem a szomszéd utcában laksz akihez akármikor átmehet..

2014. szept. 11. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!