Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lenne minden sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lenne minden sokkal egyszerűbb ha egy csettintésre megkaphatnánk, akit csak akarunk?

Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 18:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem, mert akkor engem pasik százai kapnának meg egy perc alatt, és meg csak egy pasit... gáz lenne!
2014. szept. 10. 18:43
 2/13 anonim ***** válasza:
*én
2014. szept. 10. 18:43
 3/13 anonim ***** válasza:

hát nem mert nem tudnám hogy mejik percben mejik nőnél kell lennem

ide oda rángatnának egyik ágyból a másikba :-o

igy jo nekem :-o :-D :-) :-P :-D :-P

2014. szept. 10. 18:44
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem, csak szenvednénk, ellustulnánk, az élet értelmét vesztené, mindig többet akarnánk de sosem lenne elég.

Képtelenek lennénk megbecsülni, amink van.

Ráadásul - filozofikusra véve a témát - ha mindenki bírna ezzel a képességgel, és tudatában lenne ezzel, nem telne bele egy óra és iszonyatosan nagy károkat okoznánk mindennek és mindenkinek. Sőt, lehet, bele is döglenénk.

2014. szept. 10. 18:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Ide jönne a kedvenc bandám/énekesem és koncertet adna nekem? Az nagyon király lenne :D
2014. szept. 10. 18:49
 6/13 A kérdező kommentje:

Igazad van teljesen.

Mondjuk szerintem az sem emberbarátabb ha tudjuk hogy valaki sosem lehet a miénk,az is lassan felemészt,pláne ha többször is előfordul.

2014. szept. 10. 18:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy emberbarátibb? Tudni kell veszteni. Tudni kell nem elérhetetlen vágyálmok után futni.
2014. szept. 10. 18:52
 8/13 A kérdező kommentje:

Igen,ez is igaz.

De ha az életből olyan szép dolgok kimaradnak,minthogy valaki első látásra megtetszik és össze is jössz vele később és nem az van,hogy rád sem néz,ennyi erővel a másik lehetőség sem lenne sokkal rosszabb.

2014. szept. 10. 18:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem tetszene. Szeretem az ismerkedés elején lévő bizonytalanságot, persze csak ha azért látok némi esélyt arra, hogy összejön a dolog. Az nem jönne be, ha csak csettintenék aztán enyém lenne akárki, abban hol a móka?
2014. szept. 10. 18:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Talán ezért is ér ennyi csalódás - belerohansz a kapcsolatokba. Én szeretem kiismerni az embereket tövéről-hegyire, mielőtt eldöntöm, akarok-e velük kezdeni valamit. Nehogy már a kapcsolat kellős közepén bújjon ki a szög a zsákból! Egy szép/helyes pofi még bőven nem garancia arra, hogy nem rohad belülről az illető.
2014. szept. 10. 19:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!