Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, őszintén mi a jobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, őszintén mi a jobb?

Figyelt kérdés
Ha egy lány nem tart igényt a társaságotokra valami oknál fogva, ami igazából bántó lenne nektek, akkor mi a jobb, ha szimplán többé nem ír nektek (mivel nem akar megbántani azzal, hogy elmondja a szörnyű igazságot), vagy pedig ha őszintén elmondja, hogy mi a baja veletek (ami jó eséllyel elég bántó, és tovább csökkenti az amúgy is megcsappant önbizalmatokat)?
2014. szept. 10. 09:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
"Nem tetszel?"
2014. szept. 10. 09:23
 12/19 A kérdező kommentje:

#10 Valóban tahóság, ez nem is volt kérdés, de legalább őszinte. És ahogy elnézem a válaszadók 100%-a inkább őszinte véleményt akar, és attól, hogy szépítjük még az lesz az igazság. Amúgy én épp ezért pártolnám inkább az 1. verziót, de úgy tűnik ezzel egyedül vagyok.

#11 Az ugyanaz mint a "nem vagy az esetem" igaz, hogy őszinte, de olyan semmilyen, nem mond el mindent.

2014. szept. 10. 09:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

2. De nem kell feltétlenül bunkó módon tálalni.

Mondhatja azt is, hogy "Sajnálom, de nem vagy az esetem és egyáltalán nem vonzódom hozzád".

2014. szept. 10. 09:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Tegyük fel te randizol egy pasival , de ő nem érdeklődik irántad. Mi a jobb? Ha elmondja , hogy x baja van veled , vagy ha csak lelépne és többet nem is keresne.
2014. szept. 10. 09:28
 15/19 anonim ***** válasza:

Az is igazsag hogy nem tudsz hozza vonzódni csak az nem rombolja a teljes önbizalmát.

Meg azt hogy embet ronda-e vagy nem,nem te döntöd el. Masnak talán jó pasi.

2014. szept. 10. 09:29
 16/19 anonim ***** válasza:

Akkor azt mondja hogy nem tetszel.

Egyébként szerintem őszinteség.

2014. szept. 10. 09:29
 17/19 A kérdező kommentje:
#14 Mivel elég nehezen bírom a negatív kritikát ezért inkább az 1. verziót pártolnám. Számomra rosszabb lenne tudnom, hogy mit tart rondának rajtam vagy mi nem tetszik neki bennem, mert lehet olyat mondana, amivel addig nem volt bajom, és ezután meg lenne, közben elképzelhető, hogy csak neki nem tetszik az a dolog, közben másnak meg tetszene, de miatta már azt a dolgot sem tartanám "jónak" magamban/magamon.
2014. szept. 10. 09:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem se kell neked eldontened ki a ronda, ki nem, inkabb mond azt nekem nem tetszel, ezzel nem hazudsz neki, de azert add meg masnak a lehetoseget is, mert lehet masnak meg nagyon bejonne az a srac. De ha azt mondod ra ronda, akkor lehet eletben nem probalkozik. En most egy "ronda" fiuval jarok, de nekem nagyon tetszik, ez ilyen dolog.
2014. szept. 10. 09:35
 19/19 PearlDiver ***** válasza:

Azért a "nem vagy az esetem" és az "irtó ronda vagy" között vannak árnyalatok. Pl: "az én egyéni ízlésemnek nem felelsz meg".

Ha ezt jól szeretnéd elintézni, ne magadból indulj ki, a férfiaknak mindig válaszokra van szükségük. Plusz az érdektelenség sokkal fájdalmasabb, mint egy negatív, de őszinte és akár konstruktív, felvállalt vélemény.

2014. szept. 10. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!