Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, őszintén mi a jobb?
#10 Valóban tahóság, ez nem is volt kérdés, de legalább őszinte. És ahogy elnézem a válaszadók 100%-a inkább őszinte véleményt akar, és attól, hogy szépítjük még az lesz az igazság. Amúgy én épp ezért pártolnám inkább az 1. verziót, de úgy tűnik ezzel egyedül vagyok.
#11 Az ugyanaz mint a "nem vagy az esetem" igaz, hogy őszinte, de olyan semmilyen, nem mond el mindent.
2. De nem kell feltétlenül bunkó módon tálalni.
Mondhatja azt is, hogy "Sajnálom, de nem vagy az esetem és egyáltalán nem vonzódom hozzád".
Az is igazsag hogy nem tudsz hozza vonzódni csak az nem rombolja a teljes önbizalmát.
Meg azt hogy embet ronda-e vagy nem,nem te döntöd el. Masnak talán jó pasi.
Akkor azt mondja hogy nem tetszel.
Egyébként szerintem őszinteség.
Azért a "nem vagy az esetem" és az "irtó ronda vagy" között vannak árnyalatok. Pl: "az én egyéni ízlésemnek nem felelsz meg".
Ha ezt jól szeretnéd elintézni, ne magadból indulj ki, a férfiaknak mindig válaszokra van szükségük. Plusz az érdektelenség sokkal fájdalmasabb, mint egy negatív, de őszinte és akár konstruktív, felvállalt vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!