Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi önbizalmam nincs. :- ( Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs önbizalmam... Soha nem is volt még barátom se meg semmi... A legtöbben, még ismeretlenek is azt mondják, hogy tök szép vagyok meg csinos meg minden, de egyszerűen nem hiszem el és tök csúnyának látom magam... Annyira szeretnék rajta változtatni valahogy, de nem tudom hogyan. Például ha egy fiú bejön vagy valami akkor se tudok vele normálisan beszélni, zavarban vagyok, nézem a földet... Azt gondolom, hogy biztos nem tetszek neki, ennyire nincs bátorságom. :-S Már arra gondoltam pchihologushoz fordulok... Mit csinálhatnék?
16,5/L.
2010. jan. 18. 18:44
11/11 anonim válasza:
Ha magaddal elégedett vagy, mások is szebbnek látnak...am, naon sok függ a kisugárzástól...én sem tartom magam szépnek...sőt...pff...na de engem most hagyjunk, mert az önsanyargatás nagy mestere vok és eléggé nem szeretem magam, főleg a külsőm...először magaddal kell, hogy elégedett l1él...tényleg dobhatnál fel egy képet...jól nézd meg magad a tükörben és összpontosíts a pozitív tulajdonságaidra...ezekkel barátkozz meg és már is előrébb leszel...23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!