Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs önbizalmam, a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs önbizalmam, a lányok terén kb semmi mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs önbizalmam, pattanásos az arcom, alacsony vagyok(175cm), és vékony. Fiu suliba járok és nem sokat találkozok csajokkal. Ha találkozok is vmelyikkel és beszélgetni kezdük akkor is lefagyok és kb semmiröl nem tok beszélni.. Pattanásaimat probálom elmulasztani nemsoká megyek már orvoshoz is mert engem rettentően zavar. Sportolni is fogok. Lehet nemsokára fogszabályzot is berakatnak, azt is a fogam mögé fogom rakatni mert sztem nekem nem áll jol.. Mit tegyek?? Tanácsokat lécci 16 éves Fiú
2009. febr. 23. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Először 175cm az abszolút nem kicsi. Kettő, a pattanásos bőrt tudod orvosolni mint írtad is. A vékonyság nem probléma, én pl macis vagyok. A legnagyobb probléma az önbizalom. Amíg nem hiszed el magadról, hogy igen te is kellhetsz valakinek, akkor addig bizony "tutyimutyi" maradsz. Amit nem szeretnek a lányok. Jól tudom miről beszélek én is ilyen voltam. Abszolút átérzem a problémádat. Alig volt barátnőm stb. Viszont én olvasgattam a netet, és ráakadtam, egy könyvre, ami ezzel foglalkozik. Nem akarok reklámozni de annyit mondhatok, hogy marha jó olvasmány. Miután elolvastam 2 hétre lett barátnőm, és most is együtt vagyunk és imádjuk egymást. Ha gondolod írj mailt ha érdekel bár nem olcsó az tény sajnos.
2009. febr. 23. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:
A pattanasok eppen az onbizalom hiany miatt vannak tehat azon kell javitani.probalj meg bizni magadban,mert bizti nagyon ertekes vagy csak fel kell fedezd.16 evesen nem olyan gond ha nincs barinod,majd annak is eljon az ideje.Bizz magadba.sok sikert.
2009. febr. 23. 17:16
 3/4 A kérdező kommentje:
ez most komoly hogy az önbizalomhiány miatt vannak a pattanások?? :S
2009. febr. 23. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:
tudod sz.tem nagyon komoly,ugyanis velem is ez volt amig nem valtoztattam,s kezdtem el bizni magamba
2009. febr. 23. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!