Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs semmi önbizalmam?
Szerelmes vagyok egy lányba, és fel szeretném venni MSN-re, de lehetetlen, mert amikor eljutok addig, hogy meg kéne tenni, és nekifutok egyszerűen nem megy, mert mindig arra jutok, hogy csak nekem lesz rossz ha felveszem, és úgyse jöhetnénk össze és az neki mért lenne jó ha megismerne. Ilyenkor mindig magamba süllyedek nagyon mélyen.
Nem tudom mit kéne tennem, nem tudom mért lettem ilyen, pedig egy éve sokkal magabiztosabb voltam a lányokkal is, és nem féltem az emberektől. 14F
Ja, és amikor társaságba vagyok nem tudom miért, de félek beszélni, félek az összes idegentől, pedig nem voltam ilyen.
ez biztos valami pszichés dolog..de mért lenne neked rossz?
egy próbát csak megér..és ha az a lány arr vár hogy felvedd??
Na.
1. Bejön neked, ez fordítva is igaz? Mert akkor semmi para nincs az ügyben.
2. Felveszed, ráírsz, elkezdtek ismerkedni, elhívod valahova. Mi ebben a nagy dolog? Veszthetsz valamit? Nagyon nem, van még50 éved és a Földön rengeteg szép lány van.
Ha valaki gúnyolna vele, simán megmondhatod, hogy te legalább meg mered kérdezni, nem vagy beszari, hanem igenis ha kell akkor kell!
Társaságban meg nem feltétlen kell nagyszájúnak lenni, szólj hozzá a témákhoz, vess fel újakat.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!