Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Semmi önbizalmam nincs. :- (...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi önbizalmam nincs. :- ( Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nincs önbizalmam... Soha nem is volt még barátom se meg semmi... A legtöbben, még ismeretlenek is azt mondják, hogy tök szép vagyok meg csinos meg minden, de egyszerűen nem hiszem el és tök csúnyának látom magam... Annyira szeretnék rajta változtatni valahogy, de nem tudom hogyan. Például ha egy fiú bejön vagy valami akkor se tudok vele normálisan beszélni, zavarban vagyok, nézem a földet... Azt gondolom, hogy biztos nem tetszek neki, ennyire nincs bátorságom. :-S Már arra gondoltam pchihologushoz fordulok... Mit csinálhatnék?

16,5/L.

2010. jan. 18. 18:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
aztakartam tanácsolni h "majd kinövöd" de rájöttem h hülyeséget mondanék, ugyanis énis ezzel a problémával küszködök, és pedig 22 éves vagyok ... :(
2010. jan. 18. 18:49
 2/11 anonim ***** válasza:
56%

Ha nagyon el vagy keseredve akkor beszelgess egy pszichomokussal, vagy eletvezetovel, tanacsadoval, az meg nem jelenti azt, hgy beteg vagy, vagy barmi gond lenne veled.

Es mindenki szep valakinek, plane ha meg mondjak is neked, hogy szep vagy, nyugodtan hidd el. Ha vegre fel mersz majd nezni egy fiu szemebe, akkor lehet annak csillogasaban meglatod magad, es akkor mar nem is lesz olyan nehez ezt elhinni.

Csak egyszer emeld fel a fejed!

2010. jan. 18. 18:50
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

16,5 évesen nem vagy semmiről lemaradva!

Sőt a legtöbb lány/fiú ezekkel a problémákkal küszködik, mint te!

Ha 10 év múlva is ez a problémád, akkor jöhet a pszichológus!

addig is ismerkedj, barátkozz és tanulj. Pasi jöhet 2-3 év múlva is, ha megtalálod azt, akit szeretsz és viszontszeret.

2010. jan. 18. 18:50
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
ha felraksz egy képet, akkor könnyebben meg tudjuk mondani, hogy van-e okod egyáltalán aggódni a miatt, hogy csúnya vagy-e. amúgy meg a nők nagy mesterei ennek, hogy felismerik, hogy mikor jön be egy srácnak, csak talán ez nálad nem alakult ki, talán azért, mert nem beszélsz sokat srácokkal. beszélgess minél többet velük, még ha olyan is, akivel nem akarsz semmi komolyabbat, csak hogy szokd. nekem is ez volt a bajom, csak és srác vagyok. aztán egyre több csajjal beszélgettem csak úgy, aztán már jött magától
2010. jan. 18. 18:52
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerezz egy kis észt, és rájössz mindenre!!!
2010. jan. 20. 20:02
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
legyél olyan mint én :D egy egoista pö-cs :D nekem sokat segített :D jaah és szarj le mindenkit :D
2010. jan. 20. 20:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Írhatnál nekem ;)

F/17

2010. jan. 20. 20:47
 8/11 anonim ***** válasza:
vegyé'
2010. jan. 20. 20:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ebben a cipőben járok, csak én fiú vagyok, és 27 éves. Én azt gondolom, hogy a probléma a félénkségből eredhet, nem hinném, hogy a külsőddel lenne a baj. Azt tudnod kell, hogy az ember önmaga legnagyobb ellensége, sokan vannak, akik előbb észreveszik magukban a hibát, mint másokban. Azt javaslom, hogy beszélj egy jó pszichológussal, az növeli az önbizalmad. Amúgy ha egy fiú bejön nem Neked kell kezdeményezni, hanem neki kell irányítania a beszélgetést, és így közösen jól érezhetitek magatokat.

De először tudni kellene a probléma eredetét. Esetleg valaki megbántott kiskorodban, tettek rád megjegyzéseket, vagy egész egyszerűen ilyen az alaptermészeted?

Egyébként, ha már így szóba esett a külsőd küldhetnél nekem egy képet, és majd én megmondom őszintén milyen vagy, bár nem hiszem, hogy bármi probléma lenne Veled.

2010. jan. 20. 21:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Veszel egy nagy levegőt, és bepasizol.
2010. jan. 21. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!