Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buszon ti átadjátok a helyeteket ha úgy adódik pl egy lánynak?
Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 23:08
12/21 anonim válasza:
Ha leszop közben, akkor igen.. de csak azért adom át akkor is, hogy pont jó magasságban legyen a feje.
14/21 anonim válasza:
Nő vagyok, és idősnek, terhesnek, betegnek (gipszben van valamije), kigyerekeknek, vagy nagy csomaggal utazóknak mindig átadom a helyem. Egy velem egykorú lánynak, fiúnak nem, ha nem illik rá egyik fenti jelző sem.
15/21 anonim válasza:
Volt már rá példa.
Mondjuk olyannak, akit amúgy el nem bírok viselni, annak természetesen azért, mert lány, nem fogom átadni a helyemet. De alapvetően ha szimpi a lány, (és mondjuk épp nem egy atomira fárasztó munkanap után zötyögök haza) akkor gyakran átadom.
Nem, nem így csajozok, mielőtt valaki ezt gondolná.
16/21 anonim válasza:
Nem, mert még pofonvágna, hogy öregasszonynak nézem.
Kivéve persze ha látom hogy nem érzi jól magát, vagy gipszben van, nehezen mozog, sánta, terhes, stb.
17/21 anonim válasza:
nem, a farkam feláll, így van holva leülnie :D
18/21 anonim válasza:
Nem volt jellemző amikor még buszoztam.
19/21 anonim válasza:
Fiatal egészséges lánynak csak több órás úton szoktam felajánlani a helyem, úgy egy óra után, és csak akkor ha tetszik és megsajnálom, de egyébként hülye vagyok és nem éri meg.
20/21 anonim válasza:
Előfordul. Hangulatomtól függ. De lassan már nekem adják át a helyet a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!