Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MiniTheGirl kérdése:
Jogos, hogy így nem akarok vele találkozni?
Figyelt kérdés
Haverozik, és iszik. Én meg nem akarok úgy mellé feküdni, hogy dől belőle a piaszag, és látom rajta, hogy részeg. Párszor már így találkoztunk, de majd elhánytam magam, amikor megéreztem a szagát. Meg részegen mindig belém köt... És haverozása után én mindig pótléknak érzem magam, hogy hogyha már ők nincsenek, akkor jöhetek én, akivel lehet szexelni, aki szeretget. Olyan nem szokott lenni, hogy én iszok nélküle. Csak olyan, hogy néha vele, úgy elviselhető.
Ez nem az, hogy pasiból van, ez már halad az alkoholizmus felé, hacsak már nem az, annak meg súlyos kockázatai vannak, tönkremegy a szervezete, agresszívvé válhat - láttam ilyet sajnos, szerencsére nem a közvetlen közelemben, de gyerekkoromban volt pár haverom mamámék szomszédságában és az ő szüleik voltak alkoholisták (igen, az anya is), amit azoknak a gyerekeknek el kellett viselniük, azt nem kívánom senkinek.
2014. szept. 9. 20:33
12/17 A kérdező kommentje:
Szegény gyerekek. :( Ő is már agresszív, de ő alapból ilyen volt, csak részegen még inkább ilyen. Most is kitudja mit csinálhat, ismerem részegen, simán elfogadja egy másik lány flörtjét is, még akkor is, ha ott vagyok, és én figyelmeztetem, hogy ezt nem kéne. De lehet csak akkor ilyen, ha én ott vagyok, hogy féltékeny legyek, és lehet kis gyámoltalan fiúcska, ha a barátaival van. Ja meg a legjobb...! Amikor egy lány ott qrváskodik előtte, kelleti magát, az nem r1bancos. De ha én beszélgetek egy emberrel, akkor én vagyok a világ legnagyobb r1banca.
2014. szept. 9. 20:36
13/17 anonim válasza:
Jobban járnál, ha kilépnél ebből a kapcsolatból. Ha ő nem akar változtatni, ez csak rosszabb lesz. Képzeld el magatokat 10-20 év múlva, gondolom, nem akarsz a leendő gyerekeidnek alkoholista apát.
2014. szept. 9. 20:41
14/17 A kérdező kommentje:
Bizony ezt én is szoktam neki mondani, hogy "Szerinted ilyen apát akarok én majd a gyerekeimnek?". Ő meg rákontráz, hogy "Nem is ilyen anyja lesz az enyémeknek." Folyton ígérget, de a szavára nem igazán lehet adni. :( Tényleg lehet itt az ideje, hogy kilépjek ebből. :(
2014. szept. 9. 20:44
15/17 Költőnő? válasza:
ha ígérgetés van és tényleg nem tud leállni akkor neki már tényleg alkoholproblémái vannak. míg ő ezt be nem látja, addig ez csak rosszabb lesz, jobb nem.
2014. szept. 9. 21:12
16/17 Kálmix válasza:
De hallod minek találkozol vele ha tök részek, undorodsz tőle és meg bánt is!?
Én is pasiból vagyok, de van rajtam fék! Egy nővel szerintem nem lehet így bánni. Ne találkozz vele amg drinkel, majd csak észreveszi a hiányod. Ha meg nem, akkor asszem, egyértelmű, hogy a pohárt választotta helyetted. Ez tűrhetetlen. Le a kalappal, hogy ti lányok, mit el viseltek tőlünk.
2014. szept. 10. 01:21
17/17 A kérdező kommentje:
Nem is találkoztam vele végül, és elmondtam neki, hogyha ennyire fontos neki a pia, akkor majd legközelebb jobban számítgat, hogy mikor akar velem találkozni, és akkor nem fog inni... Észreveszi ám a hiányom, csak eddig nem vette komolyan, hogy ha iszik, nincs találka. :) Sok mindent eltűrök neki, de ez az egyetlen, amitől igazán úgy érezheti, hogy fordítva ül azon a bilin. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!