Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, hogy emiatt nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy emiatt nem akarok vele találkozni?

Figyelt kérdés

Van egy srác,akivel kezd komolyabbra fordulni a dolog, és egyik ismerősöm jelezte,h a srác szeretné nekem elmondani,h mit érez ....

Én nem is tudom elmondani,h milyen boldog vagyok emiatt, DE ...

És most jön a necces dolog. Szóval azért nem szeretnék vele találkozni,és beszélni vele ,mert az arcom szó szerint el van deformálódva..... Lett egy pattanás az arcomon egy elég szerencsétlen helyen,és olyan ,mintha nem is én lennék.... És nem szeretném ,h így beszéljünk az érzelmeinkről,h kellemetlenül érzem magam.

4 nap múlva mindenképp találkozunk....

2014. jan. 17. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
kozmetikus
2014. jan. 17. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
4 nap alatt simán eltűnhet onnan az a pattanás... ;) ha meg nem teljesen, akkor ott van az örök barát: az alapozó és a púder :D persze csak mértékkel, nem szeretik a fiúk, ha rajtunk, lányokon 1 kilónyi smink feszül... ;)
2014. jan. 17. 22:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen,gondoltam ra,h rakenek vekonyan egy kis korrektort...ez nem is lenne baj,hanem,h fel van dagadva .... Es olyan eldeformalodott az arcom..
2014. jan. 17. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:
kenj rá fogkrémet éjszakára, leszárítja
2014. jan. 17. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!