Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy így nem akarok vele találkozni?
Haverozik, és iszik. Én meg nem akarok úgy mellé feküdni, hogy dől belőle a piaszag, és látom rajta, hogy részeg. Párszor már így találkoztunk, de majd elhánytam magam, amikor megéreztem a szagát. Meg részegen mindig belém köt... És haverozása után én mindig pótléknak érzem magam, hogy hogyha már ők nincsenek, akkor jöhetek én, akivel lehet szexelni, aki szeretget. Olyan nem szokott lenni, hogy én iszok nélküle. Csak olyan, hogy néha vele, úgy elviselhető.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Hát azért az nagyon béna kifogás, hogy pasiból van. Érdekes az én, sem a környezetemben semelyik barátnőm nem kényszerül sorozatosan arra, hogy a részeg barátját kelljen elviselnie. Ne legyünk álszentek, persze, ha elmentek együtt bulizni, megengedett 1-2 ital, de az, hogy mindig így lásd... tisztelhetne jobban.
22L
Nekem volt egy 30 éves pasim akiről utóbb kiderült hogy alkohol problámái voltak. illetve nem csak voltak, mert újra elkezdett inni. elöször csak lekezelő, aztán egyre késöbb ér haza, egyre bunkóbb veled, végül elkezd verni és dühkitörései vannak. Ha sokat iszik ez lesz a vége.
20/L
A dühkitörései már megvannak. Pofont már kapott amiatt, ahogy beszélt velem részegen. Nagyon lekezelő volt, de sosem bánt, ám kitudja mikor bukkan elő ez belőle. De itt a másik oldala: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Már az anyja is beszólt neki, hogy miért kell folyamatosan inni. Régebben bevallom, én voltam az ivógép, de leszoktam, és jobban szeretek józan lenni, utálok már szinte inni, gyűlölöm az alkoholt. Őt meg már alapból így ismertem meg, hogy szeret inni, leginkább ő vitt bele ebbe az egészbe. Szóval magamra is vetek, mert nem menekültem akkor, de akkor még tényleg normális volt, és nem ennyire ivógép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!