Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem egy ilyen pasinál?
Egyszerű. Randizz vele, szex, stb...
De többet ne várj. (már leírtuk párszor)
Figyelj nem csak barátság lesz :)
Nekem hidd el,ha igazi nő vagy.
Az a lényeg drága,hogy nyersen megfogalmazva,az a nő legyél akit ha meglát egyből feláll a f_rka,és azonnal szexelne veled.
Igazán komoly kapcsolat nem lesz mert nem olyan típusú,én csak tudom pont ilyen vagyok.
,,szituációs szerelem" ami rám is jellemző,tehát a lényege,hogy amíg nálam van a lány addig mindent megadok neki,szexben,mindenben,kényeztetem,hogy elalél,de amint kilép az ajtómon egyből átkapcsolok karrier és edzés módba és megyek csinálom a dolgaimat vagy ismerkedek akár,bár most arra nagyon kevés az időm pont munka,tanfolyamok meg edzés miatt.
Neki is tuti ez lesz,nem ér rá elköteleződni,élni szeret,majszolni nagykanállal,de hidd el ha igazi férfi akkor olyat nyújt neked amire egész életedbe emlékezni fogsz.
Nekem is ilyen a szitu,hogy nem vagyok együtt a csajjal csak elvagyunk de olyan minőségi időt töltünk együtt,hogy totál készen van,és elfogadja,hogy én nem vagyok monogám típus,mert nőként bánok vele,nőként kezelem.
szerintem meg minden ferfi egyforma. az elejen nem, mert akkor meg pedalozunk, de egy ido utan hasonulunk :)
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!