Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem egy ilyen pasinál?
Én egyedülálló vagyok.
Tudom, hogy az ilyen pasik nem állnak le... :(
Tartósabb dolgot szeretnél?
Nem akarlak megbántani, de 33 évesen már tudhatnád, hogy a maximum amit kihajthatsz az ügyből az állandó szerető státusz. Még mindig nem tanultad meg, hogy nem fogod megváltoztatni a férfit. Nézd, teljesen világos milyen típus. Volt nős, barátnője van akit "megszokott", de virágról virágra száll. Ez a pasi már eljutott életkorban és tapasztalatban is oda, hogy tudja: annyi nő van égen a csillag, és eszében sincsen többé lekötni magát. Nem is fogja. Ő már éli az igencsak izgalmas, és kellemes életét, és ez így is marad amig csak teheti.
A kérdés az, hogy veled is olykor, vagy helyetted mással.
Szóval lehet, hogy te nem akarsz egy lenni a sok közül, így viszont sehányadik sem leszel sosem. Fogadd el, hogy olykor remekül fogtok szórakozni, és igencsak kellemes éjszakákat tölthetsz vele, de ennél többre ne számíts. És ha megpróbálod megváltoztatni, és többet akarsz egy pillanat alatt kiesel pixisből, és elbuktad az egészet.
Ő már nem akar senkit maga mellé, ő már csak kiélvezi az életet amíg tudja. Szóval szexen kívül mást ne akarj.
a lényeg ha teccik húzzál bele adj bele mindent hogy jó legyen neki is igy többször fogtokkefélni
ha meg nem akarod lekésel róla
kereshetsz mást aki fele ijen jo sincs
szia én pont egy ijen 33 éves felsővezető nő szeretőt keresek :-o :-D :-*
irj ha nem boldogultál casanovával
nekem nem csakszexre kellenél hanem másra is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!