Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem egy ilyen pasinál?
Necces dolog, én úgy gondolom, bizonyos feltételek mellett működhet hosszú távon is.
Ami biztos:
1. Megváltoztatni nem fogod tudni!
2. Kisajátítani nem csak hogy nem tudod majd, de az ilyen férfit el is üldözöd ezzel a szándékkal!
Rövid távon egy szexkapcsolat is működhet vele.
Hosszú távon csak akkor, ha nyitott kapcsolatként indul. Tehát nyugodtan lehet melletted kalandja, esetleg együtt eljártok swingerezni. Akkor mindent megkap tőled, amire szüksége van, így akár évtizedekig melletted lehet, anélkül, hogy megunna.
Nem, soha nem szabad belemenni egy nyitott kapcsolatba, ha nem tudod elfogadni, csak azért, mert nincs más választásod!
Akkor megszenveded!
Ha kisajátítod, akkor egy idő után meg ő szenvedi meg!
Egyik sem jó!
Nyitott kapcsolat csak úgy működhet, ha erre mindkét fél kellőképpen nyitott.
Ha te nem vagy rá, ő meg nem az a lehorgonyzó típus, akkor csak rövid távon gondolkodhatsz vele, esetleg hosszú távon szeretői státuszban.
Mesélj milyen a csávó?
Mit tud,hogy ennyire rá vagy állva?
Gazdag,sikeres?
Kigyúrt macsó?
Jól öltözött?
Jól tud szexelni?
Mesélj róla tényleg érdekel mi fogott meg benne.
Te hogyan nézel ki?
Adsz magadra?
Nőies vagy?
Bevállalós?
Mert ha egy ,,fullos pasit" akarsz már pedig neked ő az akkor oda kell magadat tenned,miniszoknya,feszes felső,csinos,nőies idomok,sportos nőies test.
Mit vár el a férfi,tudod?
A pasi gyakorlatilag mindent "tud..." Egyértelműen sikeres a munkájában és igen, kiemelkedő az anyagi helyzete is. A külseje kb. mint egy fotómodellé: szőkés barna haj, kék szemek, a korából 10 évet simán letagadhatna - annak idején azt hittem, szivat a korával, de nem... Izmos, kigyúrt test, kedves mosoly... Okos, türelmes, humoros, laza... abszolút jó fej...
Nálam alap, hogy adok magamra, nem azért, de elég sok pasinak bejövök/bejönnék, nőiesen öltözködöm, nőies alkatom van - azt mondta, hogy nagyon tetszenek Neki a hozzám hasonló nők... De persze ez simán lehet szokásos "rossz duma" is a részéről. Olyanokat mond, hogy ha csak rám gondol, már feláll Neki...
Nem tudom, mit tehetnék.... :(
Akkor pont olyan a forma mint én :)
Na nem beképzeltség,de szintén sikeres a szakmájában,céltudatos vagyok,eléggé ki is vagyok gyúrva hozzá,adok magamra én is többet majdnem mint egy nő :)
Ha tényleg nőies vagy egy dolgot tehetsz kirívóan öltözködsz és úgy találkozol vele,én legalábbis nagyon díjazom ha egy csaj így találkozik velem.
De olyan a pasi mint én csak én 13 évvel fiatalabb kiadásban. :)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!