Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az jó jel, ha a pasi szeretkez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MiniTheGirl kérdése:

Az jó jel, ha a pasi szeretkezésnek hívja a szexet?

Figyelt kérdés

1 éve vagyok vele együtt, ki nem nézné belőle az ember mennyire érzelmes, és szerelmes típus. Én vagyok a legelső komoly kapcsolata, és szinte velem vesztette el a szüzességét(ez hülyén hangozhat. :D). Szeretkezésnek hívja a szexet, és tényleg beleadja az egész testét lelkét, meg azt állítja, hogy nem bírna mással lefeküdni, meg lehet fel se állna neki. Meg ha szakítanánk, akkor is csak jobban hiányoznék neki, ha megtenné, és nem akarja, hogy ez az érzés elvesszen belőle. Angyalként bánik velem, imádom minden porcikáját, lelkét. Van, hogy háromszor fekszünk le egymással egy nap, és mindegyiknél figyel rám, hogy jó legyen nekem is, és még így is aggódik, hogy nem elég nekem szex téren.

Köszönöm előre is a válaszokat! :)

2014. szept. 8. 11:33
1 2
 11/15 walk w1th mee ***** válasza:
nyugi amig szerelmes igy van..az elején énis mindig ilyen nyálaskódó vagyok de utánna már m1 ugyanaz van csak nem pofázok és nyálaskodok:)
2014. szept. 8. 14:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem feltünően csöpögős a pali, érzek ebben a nagy harmóniában némi rájátszást.

Amúgy meg gondolj bele. Nem állna fel neki mással. Előtte áll egy kú..a jó testű nő, ne adja Isten már dolgozik is a krapekon, na tudod mikor nem állna fel. Azonnal megdugná. Bárki bármit mond, mi palik ilyenek vagyunk. Mind tudunk szeretni, de ha felajánlkozik egy jó nő, egyikőnk se fogja kihagyni.

2014. szept. 10. 02:21
 13/15 A kérdező kommentje:
Nálam se állt fel neki az első pár alkalommal, amikor belekezdtünk... Bár az az idegesség miatt volt. Azóta nincs ilyen probléma, ha kell, ha nem, feláll neki. :D
2014. szept. 10. 18:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Hála a jó égnek,hogy vannak még férfiak,de a javából!
2016. jan. 30. 18:19
 15/15 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...Azért nekem mindig gyanús az valahol, ha egy "férfi" a "szeretkezés" szót akarja használni a szexre-ba...sra...De ha mégis így tesz, akkor nem véletlen az szerintem, hogy önkéntelenül is "pasinak" nevezted az illetőt...(Csak az érthetőség kedvéért:SZERETKEZNI nők szoktak...A férfiak MÁST szoktak csinálni...Mivel túl durva lenne a szó, hát csak utaltam arra finoman, hogy egy FÉRFI mit szokott csinálni akkor, amikor egy nő "szeretkezik"...)
2016. jan. 30. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!