Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az jó jel, ha a pasi szeretkez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MiniTheGirl kérdése:

Az jó jel, ha a pasi szeretkezésnek hívja a szexet?

Figyelt kérdés

1 éve vagyok vele együtt, ki nem nézné belőle az ember mennyire érzelmes, és szerelmes típus. Én vagyok a legelső komoly kapcsolata, és szinte velem vesztette el a szüzességét(ez hülyén hangozhat. :D). Szeretkezésnek hívja a szexet, és tényleg beleadja az egész testét lelkét, meg azt állítja, hogy nem bírna mással lefeküdni, meg lehet fel se állna neki. Meg ha szakítanánk, akkor is csak jobban hiányoznék neki, ha megtenné, és nem akarja, hogy ez az érzés elvesszen belőle. Angyalként bánik velem, imádom minden porcikáját, lelkét. Van, hogy háromszor fekszünk le egymással egy nap, és mindegyiknél figyel rám, hogy jó legyen nekem is, és még így is aggódik, hogy nem elég nekem szex téren.

Köszönöm előre is a válaszokat! :)

2014. szept. 8. 11:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Azok után amit itt leírtál, tényleg nem elég neked, és meg kell kérdezned, hogy azon múlik-e minden, hogy éppen milyen szót használ a szexre?
2014. szept. 8. 11:35
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha minden oké, akkor mi a gond?! O.o
2014. szept. 8. 11:35
 3/15 anonim ***** válasza:
Amúgy meg csak szerelmes, mi én is ilyen voltam, 8 évvel ezelőtt...aztán kicsit alább hagyott, persze ettől még imádom őt...és sajna a napi 3 (legyen a kedvedért ez a szó:) szeretkezés redukálódott heti 3-4-re...
2014. szept. 8. 11:37
 4/15 anonim ***** válasza:
Talán.
2014. szept. 8. 11:41
 5/15 anonim válasza:
Akkor valoszinuleg meleg
2014. szept. 8. 11:46
 6/15 A kérdező kommentje:
Tényleg minden jó, csak annyira hihetetlen számomra, hogy megtaláltam őt! :) Egy megérzés alapján, hogy menjek fel a könyvtárba... Megtaláltam őt... És rögtön meg is szólított.:) Mint a lelkitársak... Még szex téren is minden oké. És ez hihetetlen, nem tudom elhinni egyszerűen, hogy létezik ilyen! 1 év után is ilyen nagyokat szexelni(szeretkezni:)), szerelmeskedni, flörtölni... Jobban, mint az elején. :) Köszönöm a válaszokat, vicces az, hogy én ilyen kis butácskán fogom ezt fel, ezek szerint jót jelent. :) Csak eddig mindig a "dugás, kefélés, kufirc, b szás" szót hallottam pasiktól. Tőle meg ezt a "szeretkezést". Kedves 3-as! Megkívánsz más nőket is? Esetleg le tudnál feküdni más nővel?
2014. szept. 8. 11:57
 7/15 Költőnő? ***** válasza:
Ha minden faca, minek túráztatod az agyad hülyeségeken ?
2014. szept. 8. 12:00
 8/15 anonim ***** válasza:
Igen, csak te fogod fel ilyen butuskán ...
2014. szept. 8. 12:01
 9/15 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. Szokásom. :) De alapból sokat gondolkozok... Akár hülyeségeken is :D
2014. szept. 8. 12:01
 10/15 Költőnő? ***** válasza:
Sztem feleslegesen gyártasz oda kérdőjelet, ahol nincs. Vannak dolgok, amiket csak el kell fogadni és örülni nekik aszt jónapot. Örülni kell neki, nem agyalni rajta.
2014. szept. 8. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!