Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez mennyire igaz? Főleg a "jó lenne akármilyen pasi, csak szeressen"?
Rám nem igaz.....így jóval túl a 30-on se kerülnék kapcsolatba csak azért egy férfivel, hogy ne legyek egyedül és hogy valaki szeressen.
Nincsenek magas elvárásaim, de tisztába vagyok magammal és csak annyit várok el egy férfitől mint amennyit én magam is biztosítani tudok neki.
Számomra ha egy nő beéri bárkivel csak azért mert szeretetre vágyik, az igénytelenség, szerintem legyen egy minimális elvárása és becsülje magát annyira, hogy tudjon a saját elvárásainak megfelelő vagy ahhoz közeli partnert találni magának :)
Úgy 27-29 évesen volt az az időszakom, amikor a legjobban megtehettem, hogy válogatok a férfiak közül és akkorra értem el odáig, hogy már konkrétan tudtam, mit várok egy kapcsolattól, tehát rám 30-hoz közel volt a legkevésbé igaz a fenti megállapítás.
Talán úgy 14-15 éves félős kislány koromban éreztem úgy, hogy "jaj, csak lenne már egy barátom, jó lenne, ha nem lenne túl ronda, de igazából szinte mindegy is, csak szeressen már valaki". De szerencsére hamar kinőttem belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!