Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan, hogy csak később "esett le" egy pasi szerelmi vallomása?

Figyelt kérdés

Mert akkor nem tudtátok komolyan venni, vagy túl "hihetetlen" volt, esetleg más pasi volt a képben

Aztán egy kis/nagy idő múlva egyszercsak "ó ba.zmeg, és ez nekem volt mind" vagy "na, azóta se volt ilyen pasi, én hülye meg nem fogadtam"

2014. szept. 7. 17:36
 1/5 A kérdező kommentje:

+ mert pasiban volt ilyen.

Volt, hogy egy év után "és ott van ez a lány, megkéne próbálni komolyabbat".

Vagy pl. a mai napig vacilálódok egy kedves, aranyos ámbár túl visszahúzódó lányon.

2014. szept. 7. 17:38
 2/5 anonim válasza:
igen volt ilyen, sztem már többször is és most is nem olyan rég.. későn vettem észre, el is b*sztam ezzel az egészet, mert érdekelne a pasi de mivel elég későn esett le nekem h próbálkozik, azt hitte nem érdekel engem és már nagyon úgy tűnik h talált mást, engem meg leszar.. az én hibám teljes mértékben talán de ez van.. így tudunk csak tanulni sajnos a hibáinkból.
2014. szept. 7. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem olyan volt hogy a lany mar nem akart tolem semmit, meg osszefutni se vagy meginni valamit...

Aztan irtam neki par ev mulva es mondta hogy szivesen talalkozna, es mindegy neki hogy en utazom fol hozza vagy o le.

2014. szept. 7. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt:)
2014. szept. 7. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. szept. 7. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!