Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el, hogy sosem lesz barátom?
Figyelt kérdés
Ne írjatok levelet, hogy találkozzunk és olyan válaszokat sem, hogy majd biztos találok, vagy hogy biztos antiszociális vagyok, kezdjek el ismerkedni, találjak barátokat. Csak a kérdésre, kérlek :)2014. szept. 7. 19:51
11/15 anonim válasza:
Szia; Vannak emberek akiknek ez sikerült, lehet hogy neked is fog, találni kell valamit amire fel tudod tenni az életed egy hivatást satöbbi.
Vannak orvosok akiket csak a gyógyítás hajt, vannak tanárok akiket az oktatás.
És vannak azok akik ezt nem tudják elfogadni, csak mutatják a világfelé.
Ők azok akik szoronganak rágörcsölnek Mindenre, és itt kell megemlíteni a szeretet és törődés hiányától szenvedő lányokat akiket két jó szó után mindenki megcsinál.
Az élet dönti el, hogy mit dob neked, de te tudsz érte tenni hogy elfogadd, vagy küzdj ellene.
12/15 anonim válasza:
nekem elvileg van barátnőm, mégsem vagyok boldog, sörözök mint állat, elegem van a szar életből igyál te is :D
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget azoknak, akik normálisan válaszoltak :)
2014. szept. 7. 21:35
14/15 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék mit tartasz "normális" válasznak
15/15 A kérdező kommentje:
Normális válasz alatt értem az, amelyik nem a 3,4,8, illetve a te válaszod
2014. szept. 8. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!