Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság fiú és lány között?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság fiú és lány között?

Figyelt kérdés

Nem tinikre gondolok, hanem huszonévesekre. Lehetséges, hogy olyan közelálljanak egymáshoz, hogy megbeszélik, ha x idö múlva mindketten szinglik lesznek, összeköltöznek?

Persze csak barátilag, hogy egyikük se legyen egyedül.

2014. szept. 7. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint az egyik fél mindig többet akar... :/
2014. szept. 7. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindig lesz olyan, aki többet akar. Én is ilyen helyzetben vagyok.
2014. szept. 7. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:

ilyen nincs amit te írsz. Olyan van hogy lehetsz barát,de csak barát...

Nekem is van egy csaj barátom, vele mindent megtudok beszélni még csajos dolgokat is. Segítünk egymásnak mindenben. Mégse soha nem jutott eszembe, hogy összeköltözzek vele.Másrészt örülök neki, hogyha talál valakit maga mellé, mert tudom megérdemli.

üdv 23f

4/6 anonim ***** válasza:
Az én esetemben működik a dolog. A csaj is meg én is olyan figurák vagyunk, akik nem tudnak komoly kapcsolatot kialakítani olyanokkal, mint saját maguk. Végtelenül cinikusak és világra szaróak vagyunk mindketten, olyan embereket keresünk, akik tudnak újat mutatni, egymástól meg semmi újat nem kaphatunk, viszont az egyik megérti a másikat, mindketten egyet értünk abban, hogyha ő fiú, vagy én lány lennék, akkor konkrétan egyformák lennék. Csak a nemünk eltérő.
 5/6 anonim ***** válasza:
Az egyik fél egy idő után áteshet a ló másik oldalára. Szerintem ez csak akkor működhet, ha kölcsönösen nem találjátok vonzónak egymást.
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért beszélték meg,mert mindketten egymásra vágynak.
2014. szept. 7. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!