Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek a barátnőm tetszik. Mit kéne tennem?
A legjobb barátnőmmel mindent együtt csinálunk, ő egy fullos lány. Én meg csak egy átlagos csaj.
Mindenki őt bámulja mindenkinek ő tetszik.
Úgy érzem ha mellette vagyok egyedül fogok meghalni:(
Pedig belsőre én vagyok a jobb de azt ki nézi mostanság..
mit kéne tennem?
Tépd ki és edd meg a szívét.
Vagy olyanokkal lógj akik hasonló szinten vannak mint te.
Tudom, milyen ez, évekig így voltam én is a legjobb barátnőmmel. De sose mutattam ki, hogy ez engem bánt. Aztán teltek az évek, én előnyömre változtam külsőleg, ő hátrányára, és fordult a kocka, mindenki engem nézett, velem kezdett, ami kezdetben jól esett, de később rájöttem, hogy ettől egyáltalán nem vagyok előrébb, és a legtöbb pasi úgyis csak megfektetni akar, amire nincs szükségem. Barátnőm látványosan féltékenykedett, pedig valójában nem volt mire. Akit komolyan érdekel valaki, annak nem csak a külső számít.
Ha lesz barátod mondjuk, akkor nem fog érdekelni, hányan nézik meg a barátnődet, azzal fogsz foglalkozni, hogy ott van az az egy, akinek te vagy a legjobb, és nem azzal, hogy a többi ismeretlen srác hova teszi a szemét.
Hogy is volt az a mese? A két lánytestvérről, akik közül az egyik gyönyörű volt, de beképzelt és buta. A másik meg rondácska, de okos és kedves. Először mindenki a széphez ment oda, aztán megismerték és átpártoltak a csúnyábbikhoz.
Nos, akkor te az átlagos külsőddel máris előrébb vagy :)
Egyébként a fullos nálad mit takar? Ma nagyon sok lány azt hiszi, hogy szép, de ha nem lennének rajta azok a divatos holmik, frizurák és smink, akkor igencsak rondácskák lennének. Más meg, aki átlagos, ha kisminkelnék, felöltöztetnék menő ruhákba, ezerszer jobban nézne ki. Esetleg kérjél tőle divat tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!