Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok a vékony/fél vastag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok a vékony/fél vastag vagy a tömzsib fiúkat szeretik?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 13:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hülye kérdés kinek mi! De a válaszadók 100%-a a vékonyakra esküszik :( Én ugyan nem vagyok annyira kövér, de van vagy 10kg feleslegem, szerencsére magas vagyok, és ezért annyira nem látszik.. És nekem is a vékony lányok tetszenek szerencsére sikerült megtalálnom az igazit, csak néha félek, hogy őt zavarja, hogy nem vagyok én is vékony. Bár 1000X mondta, hogy nem vagyok kövér, és hogy így tetszek, de csaknem vágná a képembe ha ez nem így lenne.
2010. jan. 18. 19:14
 12/16 anonim ***** válasza:

én az enyhén izmosakat szeretem.

a vékonyakat nem, és a vastagokat sem, a tömzsit meg végképp nem.

2010. jan. 18. 20:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Engem nagyon taszít ha van rajta háj. Magas, szép tartású,akkor már inkább vékony :)
2010. jan. 18. 21:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Vannak azok a lányok, akik magukhoz hasonló társat szeretnének: vékony testalkatú, feminin arcvonásokkal rendelkező típust. Ez általában a tinilányokra jellemző.

20 év felett általában már az a kívánság, hogy a férfi legyen férfi. Legyen válla, erős karja, az arca is legyen markánsabb. Én speciel nem tudnék járni egy alacsony, vékonyabb sráccal. Egy fiúnak meg kell tudnia védeni engem:) A pocak is ízlés dolga...az én barátomnak van...szekálom is kicsit miatta, de szeretem is egyben. Én férfival akarok együtt lenni, nem egy lánnyal, akinek p.cse is nőtt...

2010. jan. 18. 21:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Izmos kockahas;):D:D
2010. jan. 19. 16:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Engem kiráz a hideg a kockahastól.

Kifejezetten a husis férfiak tetszenek.

pl párom 170/85, és nem szeretném ha fogyna:)

kinek mi

2010. febr. 13. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!