Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok a vékony/fél vastag vagy a tömzsib fiúkat szeretik?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 13:24
1/16 anonim válasza:
hülye kérdés. ízlések és pofonok különbözőek. van aki egyiket más a másikat megint más a harmadikat. én speciel a vékonyabbakat.
2/16 anonim válasza:
Én vagy a vékonyat, vagy az izmosat, de háj ne legyen semmiképp :)
3/16 A kérdező kommentje:
átlagra gondonltam
2010. jan. 18. 13:35
4/16 anonim válasza:
atlag a vekonyat meg az izmosat szereti. akin van kicsi haj ki is esett! szal buktuk haver mar ha rajtad van :D
6/16 A kérdező kommentje:
szerencsére rajtam nincs felesleg csak érdekelt.
2010. jan. 18. 14:29
7/16 anonim válasza:
én szeretem,ha van egy kis pocija.nem sok.pl pasim 175 cm 75 kg.nekem ez így pont jó.
8/16 anonim válasza:
De egy alacsony kigyúrt fiú is lehet tömzsi...
9/16 anonim válasza:
hülye kérdés, kinek-mi.
nekem speciel a magas vékony fiatalemberekre figyelek fel. de ez még nem dönt el semmit.
10/16 anonim válasza:
14:17vok
en 170 centi vagyok meg 65 kilo de igy is van egy csepp hasam! igaz dolgozok mar rajta , hogy formaba hozzam magam , de engem igy is iszonyat zavar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!