Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi szingli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi szingli a fiatalok közt?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy nehéz az ismerkedés fiúként, lányként meg várod a herceget, de annyi alkalmat elhalasztanak, hogy az elképesztõ.
2014. szept. 6. 19:27
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Bárcsak megtehetném 10. bárcsak megtehetném...
2014. szept. 6. 19:59
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves negyedik válaszoló, ezen már én is gondolkoztam. Ha meglesz a diplomám, meg a szakvizsgám és még mindig nem találtam társat, én is kimegyek. A fiatal magyar nők emberileg annyira alja színvonalat képviselnek, hogy ennél bárhol jobb lehet. Egyébként egy hónapja találkoztam székely lányokkal. Teljesen más mentalitásuk volt, mint az itteni szemétnek. Mind a három tip-top bombázó volt, de aranyosak voltak, kedvesek, és közvetlenek, nem látszott rajtuk az itteni lányokra annyira jellemző flegmaság és egoizmus.

Az a csaj aki emberileg pedig mégsem hulladék, az vagy már nagyon régen elkelt, vagy pedig olyan elvárásai vannak, amiknek megfelelni lehetetlen.

A kedves hölgy válaszolónak meg üzenem, hogy talán nem a ribik után áhitozó bunkókra kellene nyálat csorgatnia és akkor nem lennének párkapcsolati problémái. Ugyanis ma Magyarországon annyi az értelmes magányos fiatal férfi, mint égen a csillag. Szóval az a nő, aki ilyen körülmények között nem talál társat, az magában keresse a hibát!

2014. szept. 6. 20:15
 13/26 anonim ***** válasza:
77%

"Vagy te nem vagy magyar?

Ezt az utolsó mondatot kijelentésként is írhattam volna."

Habár nem nekem szólt a válaszod, de sajnos manapság az ember szertenéz és nem leli honját a hazában. Hála a mocskos liberális mentalitásnak ami itt eluralkodott, főleg a fiatalok körében. Sajnos az ember előbb-utóbb belefárad. Te még nagyon fiatal vagy. Hét éve 17 évesen egyetértettem volna veled. Ma már más a helyzet. Egyyébként ha kimennék a lengyelekhez, és hazahoznék egy lengyel hölgyet, az jobban tisztelné ezt az országot, mint amennyire az átlag magyar lányok tisztelik. Akkor meg nem mindegy, hogy kit vesz el az ember?

2014. szept. 6. 20:29
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyanis ma Magyarországon annyi az értelmes magányos fiatal férfi, mint égen a csillag. Szóval az a nő, aki ilyen körülmények között nem talál társat, az magában keresse a hibát,,

+1 pacsi !

F/19

2014. szept. 6. 20:36
 15/26 anonim ***** válasza:

13-asnak:

6-os vagyok, és azokat a sorokat nem a nagy megelégedésem közepette írtam. Ugyanis egyáltalán nem vagyok megelégedve azzal, ami itt az országban megy, a kormányról jobb, ha le sem írom a véleményem (nem a politika kategóriában vagyunk), de az ellenzékről vagy sok ember mentalitásáról se sokkal jobb.

Azt viszont úgy gondolom, hogy nem kellene úgy általánosítani, ahogy azt a 4. válaszoló tette.

2014. szept. 6. 20:42
 16/26 anonim ***** válasza:
Lányként csak annyit szeretnék ehhez hozzátenni, hogy igen, valóban nagyok, már-már irreálisak az elvárások. De aki normális, az túl tudja magát tenni rajtuk. Itt vagyok én, teljesen normális elvárásokkal, talán ronda sem vagyok, mégsincsen senkim. Talán azért, mert mindenki az újabb csalódást látja, nem bízik magában vagy bebiztosítja a lelkét egy újabb szívszakadás ellen. Ha szimpatikus valaki, akkor merni kell, ez sokaknak nem megy.(És Magyarországon is vannak rendes fiatal lányok!)
2014. szept. 6. 23:21
 17/26 anonim ***** válasza:

Az ominózus hölgy válaszoló lennék. Miután többen betámadtak, úgy döntöttem újra megszólalok. Szóval: Nagyon örülök, hogy mindenki tájékozottabb a családi állapotomat illetően mint jómagam. Kiegyensúlyozott párkapcsolatom van több éve. Mindezeken túl van szemem és én is ebben a világban élek. Látom amit látok, tapasztalok ezt azt. Így lehet véleményem. Mint ahogy a férfinépnek is van. Sajnos mint, ahogy Ti azt tapasztaljátok, hogy csak akkor lehettek menők a csajoknál ha kivagytok gyúrva és minimum egy Iphone 5 húzza a zsebeteket, a nők is visszafelé ugyanezt érzik. Sokan. Nem is hinnétek mennyien ...Gondolom nem írok le nagy titkot azzal, hogy a nő hiú faj. Még az általatok bombázónak ítélt tökéletesnek hitt lány is talál magán olyat amivel nem elégedett. Szóval csak azt akarom mondani, hogy ne csodálkozzatok Ti sem egyedül álló fiúk, ha rossz ajtón kopogtattok. Mint ahogy itt megkaptam, hogy nem xyz típusú pasikra kéne csorgatnom a nyálam és akkor nem lennének párkapcsolati problémáim (jó tudni hogy vannak nem tudtam), Ti se a flegma pirított műszépség, felszínes, IQnuku, "szép vagyok csinos és ezzel ki is fújt minden ambícióm" lányokra gerjedjetek jórészt és akkor több a sikerélmény. Rengeteg rendes és értékes lány várja, hogy rátaláljanak.Hol vannak?? Nem mutogatják magukat úton útfélen. Pont azért mert felérik ésszel, hogy nem méltó hozzájuk. Bár aki úgy vélekedik, hogy milyen szemétdombra való a mai fiatal magyar nők rétege az lehet meg sem érdemli az ilyet...

21/L

2014. szept. 6. 23:29
 18/26 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Hú én már annyiszor hallottam ezt, hogy az adott lány azt mondja magáról, hogy "rendes, normális elvárásokkal rendelkező", hogy szerintem annyi galaxis nincs is a világegyetemben. Lehet, hogy csak az álmomban történt meg, hogy kivétel nélkül kiderült, hogy mindegyik egy számító liba? Na ne vicceljetek már, főleg te, utolsó! Nekem mondhatsz bármit a mai nőkről, az mind hazugság, és ezt minden férfi tudja. Nőkkel kapcsolatban kizárólag a férfiak véleményere szabad és kell is hagyatkozni, nem a nőkére, mert természetes, hogy magukat fényezik!

Nem tudom mégis miért hallok számtalan sztorit, hogy itthon flegmáztaák, kigúnyolták, kihasználták a srácot és érdekes módon külföldön képesek voltak adj Isten emberszámba venni, nekem ennyi indok elég is, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. De mondom ez csak az egyik probléma ezzel az országgal, ha tényleg rendes lányok TÖMEGEI járnának az országban, akkor is lenne ezer indok, hogy kimenjen az ember külföldre, és szerencsére már nem a kommunizmusban élünk, és nem is a szocializmusban, bátran kimehet bárki, aki akar, nem fogják seggbelőni a határon. 24/F

2014. szept. 7. 10:30
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Tudod mit: hülyèkkel nem vitatkozom. Akkire ennyire beszükült és savanyú az nem vèletlenül magànyos. Tudod, ha a kacsa nem tud úszni nem a tó a hülye.
2014. szept. 7. 11:25
 20/26 anonim ***** válasza:
79%

Nekem pl megvan a lelki békém és kialakult egy olyan nyugodt életem amit bolond lennék bárkiért is feláldozni.

Nekem senki nem ér annyit mint a szabadságom.

Plusz van jó állásom jól keresek ami nekem kell az megveszem magamnak van lakásom is meg autóm és normális barátaim is más nem kell.

Az egyetlen nő aki fontos számomra az az anyám és vele jól megvagyunk a többi meg nem érdekel.

Felőlem lehetnek mindenkinek olyan ideái és elvárásai amiket nem szégyell.

Engem úgyse érint se most se 50 év múlva.

Aki meg nem érzi jól magát szingliként az találjon v mit ami leköti. De egyébként részvétem.

Ja mielőtt megint v ki azzal jönne h ezeket csak magamnak találom ki mert nekem is kell kapcs, elmondanám h az összes ilyen alkalommal amikor erre lett volna "lehetőség" én udvariasan lezártam a témát.

Pedig már ezt is kérdezték még élek nem felejtem el h " Te jóképű srác nem kell egy barátnő ?"

Erre csak annyit mondok h attól h v ki jól néz ki még nem biztos h nem boldog szingliként.

Ez fordítva is igaz.

25 F

2014. szept. 7. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!