Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm anyja mit akarhat tőlem?
Szóval pakoltunk ki a lomosból és én is segítettem nekik, barátnőm anyja minden dobozt végignézett és az egyik dobozban talált playboyt meg ilyen magazinokat és kérdezte hogy nem kell-e nekem. Én mondtam hogy nem... erre ő elkezdte lapozgatni és mutogatta nekem is a csajokat belőle. Majd megkérdezte hogy szoktam-e nézegetni ilyen dolgokat. Erre mondtam hogy néha és ez után még bombázott szexuális kérdésekkel hogy hány csajt fektettem le, 2 lánnyal próbáltame már, meg mi a kedvenc pózom, meg milyen segédeszközöket használtam már... párra válaszoltam majd elmentem tőle mert már elég kínos volt a beszélgetés számomra.
Szerintem bejövök neki, mert elvált a férjétől és már 3 hónapja mióta együtt vagyok barátnőmmel nem láttam pasival. Amúgy elég jól néz ki és 43 éves.
Szerintem kíváncsi, hogy kit enged a lánya közelébe.
L
Akkor próbáld be, 3 hónapos kapcsolatért nem kár.
De az is lehet, h bejön, láttam már ilyet. h anyut, lányát hegesztették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!