Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem ez a pasas?
4 napig volt a munkatársam egy pasi.Elég furán viselkedett velem.Mikor mindenki elment ebédelni és én bent maradtam ő is bent maradt velem és mindig feldobott valami témát.Közölte velem a szülinapját.Csak úgy spontán.
Aztán fészen bejelöltem,miután elmondta hogy milyen profilképe van fenn fészen.Azonnal visszajelölt és írt is hogy mizu van velem meg elkezdett nekem az időjárásról hadobálni.
Azóta már vagy 1-2 napja felmondtam a munkahelyemen szóval csak fészen beszélgetünk.De rengeteget.Több órákat.Szinte még zuhanyzáshoz is viszi magával a gépét.De hiába a sok beszélgetés nem tudom mit akar valójában tőlem.Sokat mesél magáról.És én megkérdeztem tőle milyennek lát azt mondta kedvesnek és gyönyörűnek.Mondtam neki hogy kár hogy nem látjuk egymást többet.Erre azt írta szerintem is.De ettől függetlenül írt tovább meg mindenfélét mesélt magáról.Küldtem neki szívet erre küldött egy mosolygós fejet.Mikor sokáig nem írt vissza megkérdeztem miért? Erre azt felelte gondolkodik azon,milyen témát dobjon fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!