Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem egy olyan fiú, akit gyönyörű lányok vesznek körbe?
Figyelt kérdés
Én viszont csúnya vagyok. Ez csak durva szívatás lenne?2014. aug. 4. 18:59
1/8 anonim válasza:
Lehet h csak Te gondolod magad rondának,nem biztos h csúnyácska vagy:)
2/8 anonim válasza:
Lehet hogy a belsőd fogta meg. Az üresfejű szexbombák csak pár órára jók, még az értelmes, szerényebb nők már ennél jóval többre, még akkor is ha nem tökéletesek.
Bár én is nő vagyok, de szerintem ez az igazság :)
3/8 Kerida válasza:
Ha nem állsz vele szóba sosem tudod meg...
4/8 anonim válasza:
lassan az a téma 5 éve,hogy jó pasik sokszor,és dagadt vagy csúnya a nőjük...talán azért,mert elég volt már a sok segg idegesítő,és szép csajból..csak a baj van velük...amelyikel meg még nincs,azzal lesz! 2014 van gyerekek!
5/8 A kérdező kommentje:
Nem foghatta meg a belsőm, hiszen csak látásból ismer. Na jó, nem vagyok csúnya. De azok a lányok meg toppmodellek.
2014. aug. 4. 19:06
6/8 anonim válasza:
Lehet,hogy csak te gondolod magad csúnyának.
Egyébként nem is biztos,hogy a külsőd fogta meg.
7/8 anonim válasza:
Talán okos és átlagos(szép) lányra vágyik nem csirkeagyú topmodellekre.:D
8/8 A kérdező kommentje:
És honnan tudná hogy okos vagyok? :D
2014. aug. 4. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!