Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolok sokat a dolog mögé? Ő fél ennyire? Egyáltalán akarhat valamit?
Szokásos sztori.. vidéki vagyok, városban dolgozok, sokat buszozok. Van egy lány aki ugyanazzal a járattal jár amivel én, reggel is, délután is és természetesen el vagyok ájulva érte mint állat. Próbáltam vele többször is legalább csak a szemkontaktust felvenni de ha észreveszi, hogy figyelem, zavartan kapkodja a fejét. Egy ideig nem foglalkoztam már vele, mert gondoltam fél tőlem mint általában minden lány, mert tudni illik elég szigorú és hideg tekintetű vagyok mint egy diktátor. Ennek ellenére
az utóbbi két napban újra felkeltette az érdeklődésem. minden reggel ugyanabba a boltba járok.. 2 napja elkezdett ő is, pedig eddig soha, ráadásul ma reggel a pénztárnál mögöttem állt, de olyan közel, hogy zavarba jöttem tőle aztán amikor elmentem a pulthoz bepakolni a cuccomat akkor is oda jött mellém (egész közel). Ezen felbuzdulva próbáltam újra kapcsolatot teremteni, de ahogy ránéztem elkotort mint egy tökönharapott bika.
Komolyan nem értem, ilyen helyzetben még nem voltam.
Én addig tutira nem lépek tovább amíg nem kapok egy konkrét jelet mert egyenlőre ezekből nem tudok mire következtetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!