Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat, ha ezt csinálja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat, ha ezt csinálja?

Figyelt kérdés

Van egy srác, bolondultam érte egykor. Igyekeztem mutatni, hogy nem értem mit akar. Nem lépett, amikor én léptem, nem reagált rá, de soha nem tünt el az életemből.

Évek óta nem láttam, de mindig megkérdezi mi van velem.

Most kiderült, szerinte én nyomultam rá, viszont kedvel és szeretne még valamit ebből kihozni.

Na én ezt nem értem. Mi van? Nem kell-kell..... döntsük már el. Nagyon messze van tőlem, rég láttam, de azon agyal, miért nem tud már hatással lenni, megnézné mennyire tud még rm hatni.

Röhej, ez most mi?? Szórakozunk a másik érzéseivel?

2014. aug. 19. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem szórakozunk, de ami könnyen jön kevésbé kell. De aki nagyon kelleti magát az se kell, s nagyon körülményes az se kell.

Legyél felnőttebb elsőre, s nem lesz ilyen gond.

2014. aug. 19. 14:30
 2/5 A kérdező kommentje:

És én marha, még mindig megdobban tőle a szívem, pedig az agyam jelzi, hogy ne engedjem.

Ha nem érez semmit, miért nem felejtett már el, vagy 3 éve nem is láttam?

Ha meg érzett, miért nem lépett?

Nem értem, már sok ez nekem nagyon. Ezt jászottuk 2 éven át, nem tudtuk egymást hagyni, de mégsem alakult semmerre, majd elköltöztem, így meg telefonon keres.

Végre beszélgettünk egyet, de nem lettem sokkal okosabb.

2014. aug. 19. 14:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Szia!

A ezzel a gond, hogy látták mindvégig az egészet a barátaim, a testvérem. Kínlódtam miatta, nem lépett 1 éven át, csak állandóan a sarkamban volt, megelégeltem. Gondoltam lépek, ha kellek, reagál rá, ha nem, veszi a lapot és lelép. De nem reagált rá, békén sem hagyott.

Akkor ez mit jelent ám? Most meg zokon veszi, hogy azt mondom, már nem hat rám.

Lehet én vagyok gyerekes, de ezt nem értem.

2014. aug. 19. 14:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Fáziskésésben vagytok. Ugyanabban a cipőben jár mint te. Ő sem érti, hogyha korábban kellett, akkor most miért nem.

Hogy mi lehet a megoldás? Nem tudom, de úgy tűnik hogy nem egymásnak vagytok teremtve, ha meg mégis, akkor az idő nem nektek dolgozik. Hány évesek vagytok?

2014. aug. 19. 16:19
 5/5 A kérdező kommentje:
24-31 F
2014. aug. 21. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!