Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valaki sikeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki sikeres a nőknél, de mégis birálja a nők viselkedését?

Figyelt kérdés

vagy csak a lúzer gyökerek mondják azt, hogy a nők gyenge, felelősséget vállalni nem akaró, sunyi, gyáva lények, akik leginkább egy elkényeztetett kisgyerekhez hasonlítanak...

Mert a nőknek egy csomó minden INGYEN jár, mégis válogatnak, és csak a legjobbal érik be. Pont, mint egy elkényeztetett kisgyerek, aki földhöz vágja a játékot, ha nem olyan, mint amilyet akart.

2014. aug. 30. 19:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kérdező csak megerősíteni tudlak. Ismerekdagadt, csúnya, idióta nőt is, akit eltartanak és felvállalják kapcsolatban. Pedig egy lapát szart nem rakott arrébb életében. Csak mert pinája van, és dugható, inkább elviseli a papucs pasija a cirkuszokat, de eltartja. Csak mert egy kib.... nő. Pasiként meg így van, ha nins melód 1-2 évig, mehetsz a ge cibe. Én hónapok óta beszélek a neten egy lánnyal (messze él) és nekem sincs most egy ideje melóm, de KERESEK és interjúkra is járok. Ma mégis megkaptam tőle h Ne kérjem számon őt mert attól h én otthon vagyok neki vannak fontos dolgai.....
2014. aug. 30. 20:25
 22/26 A kérdező kommentje:
mit csinálok xarul? A kinézést azt xarul csinálom igen.
2014. aug. 30. 20:25
 23/26 A kérdező kommentje:

hát az az igazság, hogy régen sokkal céltalanabb voltam, nem dolgoztam másfél évet, egész nap csak döglöttem, xarabbul is öltözködtem, mégis jobb nők jöttek össze akkor. Egyre xarabb nőket szedek össze, mondjuk ezeket legalább könnyebben. :/

Az az igazság, hogy oda se megyek szép lányokhoz, mert látszik rajtuk a közöny, miközben meg tudom, hogy egy jóképü sráccal ugyanazt csinálnák, mint velem a rondák! Adnák alá a lovat a kommunikációnak, vigyorognának, mint a tejbetök, egy szóval sinen lenne a dolog. Csak ugye vannak kasztok.

2014. aug. 30. 20:28
 24/26 A kérdező kommentje:

én pl sosem verekedtem még életemben, bár kvára vállalhatatlan ember vagyok, szal csoda, hogy megúsztam. És pl, ha egy nő nagyon pattogna nekem, én gondolkodás nélkül megütném, hogy nyugodjon le! Ez sajnos bevált módszer, a civilizáció fennmaradása bizonyitja hatásosságát!

Nem kéne pofozkodni, mint egy állat, ha a nőkből se jönne elő az állatias primitiv viselkedés!

2014. aug. 30. 20:30
 25/26 anonim ***** válasza:

"a nők gyenge, felelősséget vállalni nem akaró, sunyi, gyáva lények, akik leginkább egy elkényeztetett kisgyerekhez hasonlítanak... "

Mert , a férfiak nem pont így viselkednek?

2014. aug. 30. 20:50
 26/26 anonim ***** válasza:
89%

Nőként rossz olvasni a sok negatív véleményt.

Ezek nagy szavak tőletek, férfiaktól. Senki sem tehet róla, hogy nem a teremtés koronájaként jött erre a ro.hadt világra. Nem tudom milyen lányokkal volt eddig tapasztalatotok, de nem mindenki buta és lusta. Nagyon sok férfiról el lehetne ezt mondani, rengeteg paraszt él ezen a földön. Már aki így tárgyiasítja a nőket az is. - Már bocs, de mi az hogy bármit megkaphat csak mert luka van? Igen, megkapja a szexet, esetleg eltartják néhány évig, aztán a férfi félrelép, valljuk be elég könnyen. A nő meg mondjuk ott marad egyedül a nyakán 3 gyerekkel, többé nem kell senkinek de a férfi éli tovább a világát.

És mint a válaszokból is látszik, van valami amit egy nő soha nem kaphat meg, vagy csak nagyon nehezen: a megbecsülést. Hogy nem csak egy ostoba bábu, akik csak azért élnek hogy férfiak mindennél fontosabb vágyait kielégítsék. Léteznek intelligens nők, de nekik nehezebb sikeresnek lenni, mint egy férfinak. Nekem személy szerint semmi szűkségem rá, hogy eltartsanak, én a magam életét akarom élni egy egészséges párkapcsolatban, ahol kölcsönös tisztelet is van. Megkeresem magamnak a pénzt, nem kell félni.. Egyébként kedves kérdező nem normális hogy vernél valakit csak mert nem értesz egyet vele. Tudom, te vagy a komoly és veszettül okos, erős férfi akit egy kis p. ne szóljon már le. Nem akarok támadó lenni, de olvasd már vissza amit írsz. Nem az az állatias, amikor valakit ütlegelsz?

Még egy kérdés: mi van a válaszokban említett 5 illetve 1 százalékkal. Ő az any.ád? Vagy talán őt is lenézed? Mert igen, ő is nő. Gondolkodj kérlek, ne csak beszélj össze-vissza.

Megjegyezném, ÉN nem gyűlölöm a férfiakat, de elvárom hogy legalább minimálisan megbecsüljenek.

2014. aug. 30. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!