Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valaki sikeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki sikeres a nőknél, de mégis birálja a nők viselkedését?

Figyelt kérdés

vagy csak a lúzer gyökerek mondják azt, hogy a nők gyenge, felelősséget vállalni nem akaró, sunyi, gyáva lények, akik leginkább egy elkényeztetett kisgyerekhez hasonlítanak...

Mert a nőknek egy csomó minden INGYEN jár, mégis válogatnak, és csak a legjobbal érik be. Pont, mint egy elkényeztetett kisgyerek, aki földhöz vágja a játékot, ha nem olyan, mint amilyet akart.

2014. aug. 30. 19:52
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

jó, vágod én pl jó vagyok az ágyban. Nem vagyok atléta, de mégis szeretnek velem lenni a lányok.

Azt mondják, hogy a nőknek oylan pasi kell, aki jól megdugja öket. Ez is nagy kamu, mert egyik haverom pl állandoan meséli, hogy bénázik az ágyban, meg viagrát kell szednie, pedig sokkal jobb nőkkel van, mint én valaha leszek...csakhát ő jobban néz ki, aztán elmennek vele.

2014. aug. 30. 20:06
 12/26 anonim ***** válasza:
Ez baromság, a nőket tényleg jó meg kell dugni. Szerintem ő kamuzik, vagy esetleg ilyen lelkizős lehet, amitől "elolvadnak" a csajok. Ha olyan béna lenne hidd el hogy nem sok nő feküdne le vele.
2014. aug. 30. 20:15
 13/26 anonim ***** válasza:
én is sikeres vagyok és lenézem a nagy többséget. Főleg azért mert a testükön kívül egyszerűen nem tudnak mást nyújtani, semmit.
2014. aug. 30. 20:15
 14/26 A kérdező kommentje:
béna az ágyban...de mivel jól néz ki, ezért jóhogy szétteszik neki...neki bevállalják a kockázatot, hogy nem biztos, hogy jó lesz...mert jól néz ki.
2014. aug. 30. 20:16
 15/26 anonim ***** válasza:

H ne lenne!

Az h kedvelnek engem is az nem jelent semmit, attól még a 99%-ot lenézem, mert ostoba, kétszínű, gerinctelen patkányok.

2014. aug. 30. 20:20
 16/26 anonim ***** válasza:
Jó az egy dolog hogy egyszer lefekszenek vele, de ha béna az ágyban akkor hello szia. Én lefekszem egy nővel és másnap hív hogy jönne újra, mert odaadó vagyok. Egyébként meg hidd el, ne akarj ilyen életet először még én is béna voltam ágyba erre vártam, most meg már lassan kiöregszem ebből és 1 komoly kapcsolatot nem tudok felmutatni. Szexet szerezni nem nehéz feladat.
2014. aug. 30. 20:20
 17/26 A kérdező kommentje:

ja am minap olvastam egy ilyen fogyós sztorit egy nőről. Azzal a ténnyel kellett szembesülnöm, hogy még egy ronda, dagadék, terméketlen és kibirhatatlan nőt is elvesznek és eltartanak! Pedig azon kivül, hogy van rajta dugható lyuk, semmi mást nem tud! ÉRTED?

Ezzel szemben, pasiként, ha mondjuk munkanélküli vagy 1-2 évet, akkro már kapod a pecsétet a homlokodra, hogy "nem lesz sose utódja"

2014. aug. 30. 20:21
 18/26 A kérdező kommentje:
hát hallod, én is kicsajoztam magam az elmult 2-3 évben...de sajnos nem valami jó csajokkal...most intimitásra vágyom, de ronda nővel erre képtelen vagyok...megdugom, aztán takarodjon a rosszbajba, még a közelségét sem birom elviselni...szép lányokról meg sajnos csak álmodhatom. VAGY LEGALÁBB EGY ÁTLAGOS CSAJRÓL!
2014. aug. 30. 20:23
 19/26 anonim ***** válasza:
Csak szarul csinálod.
2014. aug. 30. 20:24
 20/26 A kérdező kommentje:

jó, hát nőt szerezni nem para, ha joképünek születtél!

pénzzel is lehet csajozni, csak ugye azt nem olyan egyszerü megszerezni, mint joképünek születni! Elég sokan születnek szép szál gyereknek! Többen mint gazdagnak. TEhát a nőszerzés alappillére a jó külső.

2014. aug. 30. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!