Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki sikeres a nőknél, de mégis birálja a nők viselkedését?
vagy csak a lúzer gyökerek mondják azt, hogy a nők gyenge, felelősséget vállalni nem akaró, sunyi, gyáva lények, akik leginkább egy elkényeztetett kisgyerekhez hasonlítanak...
Mert a nőknek egy csomó minden INGYEN jár, mégis válogatnak, és csak a legjobbal érik be. Pont, mint egy elkényeztetett kisgyerek, aki földhöz vágja a játékot, ha nem olyan, mint amilyet akart.
jó, vágod én pl jó vagyok az ágyban. Nem vagyok atléta, de mégis szeretnek velem lenni a lányok.
Azt mondják, hogy a nőknek oylan pasi kell, aki jól megdugja öket. Ez is nagy kamu, mert egyik haverom pl állandoan meséli, hogy bénázik az ágyban, meg viagrát kell szednie, pedig sokkal jobb nőkkel van, mint én valaha leszek...csakhát ő jobban néz ki, aztán elmennek vele.
H ne lenne!
Az h kedvelnek engem is az nem jelent semmit, attól még a 99%-ot lenézem, mert ostoba, kétszínű, gerinctelen patkányok.
ja am minap olvastam egy ilyen fogyós sztorit egy nőről. Azzal a ténnyel kellett szembesülnöm, hogy még egy ronda, dagadék, terméketlen és kibirhatatlan nőt is elvesznek és eltartanak! Pedig azon kivül, hogy van rajta dugható lyuk, semmi mást nem tud! ÉRTED?
Ezzel szemben, pasiként, ha mondjuk munkanélküli vagy 1-2 évet, akkro már kapod a pecsétet a homlokodra, hogy "nem lesz sose utódja"
jó, hát nőt szerezni nem para, ha joképünek születtél!
pénzzel is lehet csajozni, csak ugye azt nem olyan egyszerü megszerezni, mint joképünek születni! Elég sokan születnek szép szál gyereknek! Többen mint gazdagnak. TEhát a nőszerzés alappillére a jó külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!