Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki sokáig sikertelen volt a nőknél, aztán valahogy mégis sikeres lett? Milyen volt akkor és milyen most? Mennyi ideig volt sikertelen a nőknél? Hogy élte azt meg az illető? Hogyan lett sikeres?
Én sikertelen vagyok,azt hiszem nyugodtan kijelenthetem...20 éves vagyok,de komolyabb kapcsolatom még nem volt.Hogy,hogyan élem meg...Hát elég nehezen viselem,és szépen lassan törődök bele,hogy nekem senkim nem lesz.Az önbizalmam a 0 körül van kb...Mindennap elgondolkozok rajta,hogy nekem miért nem sikerül,mi bennem a hiba.Gondolom sokat nem segítettem,de te kérted,hogy írjam le hogyan élem meg.
20/F
Nyugodtan kijelenthetem hogy totálisan lúzer vagyok.
21 éves szűz 0 tapasztalattal.
Hogyan élem meg? Nagyrészt agresszív vagyok, kedvetlen, csak otthon nyugszom meg.
Próbálkoztam 3 lánynál, de az elsőnél nem tudtam mikor kell lépni-másnál találta meg a boldogságot, a második foglalt volt, a harmadikkal nemtudom hányadán állunk, foglalt-e?, tetszem-neki? OLYAN BONYOLULT.
Egyre mélyebbre süllyedek, nem látok kiutat.
Nem sokon múlott az öncsonkítás, öngyilkosság...
Én is lúzer vagyok a csajozásban. Szégyen, de igaz.
Még nem vagyok 20 éves, de ha így folytatom betöltöm a 20. évemet is barátnő nélkül. Ugyanúgy ahogy eddig...
Régebben nekem is voltak öngyilkos gondolataim. Most nincsenek, de így sem rózsás a helyzet.
Szinte félek a csajoktól.
Gyakran frusztrált vagyok és ideges, de mostanában legalább megpróbálok pozitívan gondolkozni és jobb valamivel:).
Utolsó írónak: A 3. csajnál sok sikert! Gondolkozz pozitívan és légy magabiztos.
Még várom a válaszokat.:)
Szia!
Én nő vagyok, de azért válaszolnék a kérdésedre. Az én kedvesem is így volt ezzel, mint Te. Csak ő nálad is idősebb. Ő az a tipikus jófiú volt, jól tanult, jók kijött a szüleivel, stb. (Egyébként én is ilyen vagyok.) Aztán talákoztunk az interneten egészen véletlenül. Ő nem magyar, és néhány ezer km választ el sajnos. Na de a lényeg: az, hogy itt páran azt írják, hog lúzerek, szerintem nem igaz. Mert manapság nagyon nehéz olyan lányt/fiút találni, aki nem csak szórakozk az emberrel. Azt tudom, hogy a párom nem érezte teljesen jól magát mielőtt találkoztunk, habár nagyon jó munkája, barátai és családja van, mégis hiányzott valami. Ő évekig nem talált olyan nőt, akit pl. szívesen bemutaott volna a barátainak. Azt hiszem, az, hogy hogyan lett sikeres, csak a véletlelen múlik. Szerencse kell, hogy megtaláld a megfelelő embert. Sajnos nem tudok tanácsot adni, hogy hol keresed, de kívánom, hogy megtaláld!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!