Pattanásos bőr/minden módszer sikertelen, de hogyan érhetem el a sikeres pattanástalanítást?
Sziasztok!
Nem-e tudnátok nekem ajánlani pattanásos/aknés bőrre valami hatásos és gyors (Krémet,Módszert,Összetevőt,Gyógyszert)? Már 3 éve küszködök a pattanásos bőrömmel , de eddig semmi nem hatot! NEM BÍROM! Kérlek titeket valami tippet ami most már tényleg hathat! Előre is köszi!
Hat... Most megpróbáltam egy jó módszert keverten, össze kevertem 2 módszert belső és külső hatásút. A lényeg, hogy belűről és kívűről alkalmazok módszereket. Az egyik az, hogy csalán teát iszok a mások pedig egy különös uborka lötty nem tudom milyen dolgok találhatók benne de nekem sok ember a családból és azon kívűl is ezt ajánlották mert jó a hatása!
Ha nem válna be tudtok még vmit?
Köszi az eddigi válaszokat!
hány éves vagy?
ha pubertás korba vagy csak enyhiteni lehet öket késöbb fog igazábol elmulni
Sziasztok!
15 vagyok és igen enni fogok élesztőt épp most ugrok el a boltba veszek egy csomót csak pls azt mondjátok el minyit egyek naponta az élesztőből?
Köszike várom a választ...
1 késhegynyit.
És amúgy az egyik válaszolónak: ha az álladon van sok pattanás nem feltétlenül jelenti azt h csak a dohányzástól jöhetnek ki.. csak lehet ez is egy ok.. de mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!