Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha az alkalmazottad járna a fiaddal/lányoddal?
Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 19:02
1/8 anonim válasza:
Attól függ milyen az az alkalmazott.
Ha egyébként szimpatikus, normális embernek tartanám, akkor örülnék, hogy ilyen párja van a gyerekemnek, és legalább nem egy vadidegen, akiről semmit sem tudok.
Ha valami gondom lenne vele, valami nem tetszene az életvitelében, akkor nyilván nem örülnék.
2/8 anonim válasza:
Kirúgnám, hogy megszűnjön az összeférhetetlenség. Igen, tudom: rendes, jó főnök vagyok.
3/8 A kérdező kommentje:
Volt itt vki a környéken aki a főnökének a lányával járt és miután szakítottak már nem dolgozott a főnökénél többé. Nem tudom hogy elküldte e a főnök vagy ő hagyta ott.
Ha szakítanak akkor alap h az após/anyós aki a főnök egyben el is küldi az alkalmazottat?
2014. aug. 30. 19:11
4/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem "alap", hogy szakítás után elküldik az embert. Ha a szakítás oka az, hogy az alkalmazott nagyon összeveszett a főnöke gyermekével, akkor persze jó eséllyel új munkahely után kell néznie.
5/8 anonim válasza:
Attól függ, miért szakítottak.
Ha megtudnám, hogy csúnyá átverte, kihasználta a gyerekemet, akkor nyilván nem akarnék tovább dolgozni vele. És ha nem is olyan pótolhatatlan, akkor elküldeném.
6/8 anonim válasza:
Az az alkalmazottamtól függ. Ha én is elfogadnám őt, akkor nyugodtan. Ha meg úgy alakulna a helyzet,h szakítanak,akkor se rúgnám ki, feltéve h jól végzi a munkáját.
7/8 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy elméletileg semmi köze, gyakorlatilag viszont a saját gyermeke vagy családtagja pártját fogja eleve a magánéletben az adott főnök, és ha csak nem pótolhatatlan, szuper képességekkel rendelkező egyén az ex, vagy esetleg országos cimborák a főnökkel, régi barátok, de ha nem így van akkor elküldik... a személyes bosszú, elégtétel miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!